Ana sayfa Sosyal Medya İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!..

İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu hayranlarının merakla beklediği Avcı dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak olan dizinin ilk görüntüleri dijital platformun sosyal medya hesabından, “Bütün ışıklar üzerinizdeyken, kimse sizi göremez…” notuyla paylaşıldı.

Yakında Disney Plus’da izleyici ile buluşması beklenen Avcı dizisi merakla bekleniyor. Diziden gelen ilk görüntüler merakı daha da artırdı.

İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!.. 10

Engin Akyürek’in Kaçış dizisi ile Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’dan sonra dijital platformun çekimlerine başlanılan 3. dizisi olma özelliğini taşıyan Avcı’da Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katil rolünde yer alıyor.

İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!.. 11

Uraz Kaygılaroğlu ise dizide bir polise hayat veriyor. Kadroda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi’nin de yer alıyor.

İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!.. 12

Adı ilk önce Süper Star olarak açıklanan, sonra Avcı olarak değiştirilen dizi hakkında çok detaylı bilgi yok. Avcı yakın zamanda Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.

Fotoğrafların altına yapılan yorumlarda, izleyicilerin diziyi aşırı merak ettikleri dikkat çeken bir detay olarak öne çıkıyor.Avcı’nın hikayesi ve oluşturacağı atmosfer ile sıra dışı bir yapım olması bekleniyor.

İşte Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinden ilk görüntüler!.. 13

Yaz döneminde ünlü oyuncuların sette ter dökmesine neden olan dizi, Disney Plus’ın abonelerine sunacağı etkili projelerin başında geliyor.