Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi için Burak Deniz’in verdiği karar doğru çıktı!

Maraşlı dizisi için Burak Deniz’in verdiği karar doğru çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinde öne çıktıktan sonra, yeni televizyon projesi büyük merakla bekleniyordu. Sonunda dün akşam bu proje ilk kez izleyicilerle buluştu. Maraşlı isimli dizi, atv ekranında iyi bir başlangıç yaptı. Burak Deniz ise verdiği kararın başarılı bir sonuç getirmesinden memnun.

Dizi TV programına konuşan Burak Deniz, Maraşlı karakterinin uzun süredir bildiği bir karakter olduğunu ve kendi adına doğru bir karar verdiğini düşünüyor. Oyuncu, şunları söyledi: “Maraşlı başından beri, çok uzun süredir haberdar olduğum bir karakter. Son işten sonra kendi adıma da bunun daha iyi olacağına inandım. İnandığım bir karakter, yolumuz açık olsun şimdiden.”

Bolca aksiyon sahnesinin de dizinin ilk bölümlerinde dikkat çekeceğini belirten Burak Deniz, sonrasında neler yaşanacağını bilmediğini, henüz senaryonun detaylarına hakim olmadığını ifade etti.

Dizide canlandırdığı Maraşlı karakteri hakkında da bilgiler veren oyuncu, şu şekilde özet yaptı: “Maraşlı, eski emekli bir asker. Bir kızı var, sadece kızı var hayatında. Bütün olayı da o. Bütün dikkatini ona vermiş durumda. Onun dışında kimse ile gerekmedikçe çok fazla irtibata girmiyor. Herhangi bir duygu alışverişine girmiyor. Dışarıda olan insanlarla hiçbir işi yok Maraşlı’nın, varı yoğu kızı.”

Maraşlı dizisinin ilk bölümü 5’li reyting oranları ile tüm kategorilerde iyi sonuçlar getirdi. Atv, aldığı karar ile doğruyu yaptığını da gösterdi ve pazartesi rekabetinde de dizi iyi bir konumda bulunuyor. En çok izlenen 4. dizi olan Maraşlı, böylece Sefirin Kızı’nın da önüne geçmiş oldu.