Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un fark edilmeyen özelliği, Aşk 101 oyuncularının diline düştü!

Alina Boz’un fark edilmeyen özelliği, Aşk 101 oyuncularının diline düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, son yılların yükselen yıldızı konumunda… 2014-2017 yılları arasında yayınlanan Paramparça dizisi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, başarılı projelerle anılıyor.

Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteri ile hayran kitlesini artıran oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşk 1010 dizisiyle de büyük hayranlık uyandırdı. Alina Boz, koronavirüs sonrası Aşk 101 dizisinin ikinci sezonuyla yeniden sette çekimlerde olacak.

Aşk 101’in ünlü oyuncuları ise geçtiğimiz gün yayınlanan paylaşımda birbirleri hakkında bazı detaylar verdi. Setin en arıza isminin kim olduğu tartışılırken, Pınar Deniz, Alina Boz’da da bir arıza durumunun olduğunu belirtti.

Selahattin Paşalı, “Ben korkuyorum mesela Alina’dan” diyerek güldürdü. Kubilay Aka ise “Alina, arıza azmettiricisi” diyerek şaşırttı.

Alina Boz'un fark edilmeyen özelliği, Aşk 101 oyuncularının diline düştü! 7

Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz’un şu sözlerine dikkat çekti:

“Set çok geç sürmedi mi ya sence de?”

“Çay çok kötü değil mi?”

Alina Boz, “Evet var bende, o gizli. Kabul ediyorum” diye konuştu.

Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, İpek Filiz Yazıcı ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı sohbette en arıza isim Mert Yazıcoğlu olarak belirlendi.

Kaan Urgancıoğlu, “Mert bir kere bir şeye kafayı taktı mı, 3 ay devam edebilir bir arıza” dedi.