Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın yarı çıplak hali, Celil Nalçakan’ın sinirlerini bozdu!

Onur Tuna’nın yarı çıplak hali, Celil Nalçakan’ın sinirlerini bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde doktor Ferman karakterini Onur Tuna canlandırıyor. Ünlü oyuncu, 2 aydır koronavirüs pandemisi nedeniyle kendini karantinaya aldı. Setet çalışmalar da durdu. Çekimlerin Temmuz – Ağustos ayı gibi başlaması bekleniyor.

Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşım yapan Onur Tuna, hayranlarını yine şaşırttı.Dizinin çekimlerinin durmasının ardından imaj değiştiren oyuncu, son hali ile hayranlarının karşısına çıktı. Üzerinde sadece şort bulunan oyuncu, yarı çıplak hali ile takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Ünlü isimler de Onur Tuna’nın fit haline gönderme yaptı.

Onur Tuna'nın yarı çıplak hali, Celil Nalçakan'ın sinirlerini bozdu! 9

Kuzey Yıldızı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Toygan Avanoğlu, “Ben de böyleyim aynı ben kendim sandım biran” diye mesaj yazdı.

Onur Tuna'nın yarı çıplak hali, Celil Nalçakan'ın sinirlerini bozdu! 10

Mehmet Özgür, “Ağır mübarek gün. Cıscıbıl olan var, olmayan var emme yeğenim tricepslerin azcık daha gelişmeli az eksik galmış… Köyden Musta emmin” diyerek gülümsetti.

Celil Nalçakan ise “İyice Boz sinirlerimizi kardeşim” notunu bıraktı.

Onur Tuna'nın yarı çıplak hali, Celil Nalçakan'ın sinirlerini bozdu! 11

Onur Tuna’nın bu haline takipçilerinden de çok sayıda yorum geldi. Karantina günlerinin Onur Tuna’ya iyi geldiğini belirten takipçileri, “Manzara alev” ifadelerini kullandı.