Ana sayfa Dizi Haberleri Alışılmışın dışında bir karakter ile Nurgül Yeşilçay yine sarsacak! Son Nefesime Kadar izlemeye değer bir dizi!

Alışılmışın dışında bir karakter ile Nurgül Yeşilçay yine sarsacak! Son Nefesime Kadar izlemeye değer bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay, geçen sezon Kefaret dizisiyle başarılı bir performans sergilediği Fox TV ekranına bu sefer Son Nefesime Kadar isimli yeni diziyle dönüş yapıyor… Ünlü oyuncu, BBC formatı olan ve BAFTA Ödülü sahibi Happy Valley’in uyarlamasında Mihri isimli 46 yaşındaki bir komisere hayat veriyor.

Küçük bir kasabanın komiseri olan Mihre, iki çocuğundan birisini kaybediyor. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü kişinin cezaevinden çıkması ise, Mihri’yi fena sarsacak. Bir kayıp vakası üzerinden de Mihri’nin duygusal kırılmalarının da olduğu, etkileyici aksiyon sahneleriyle dolu yeni dram dizisi herkese farklı duygular yaşatacak.

Fox TV’nin çarşamba akşamları Kanunsuz Topraklar’ın yerine getirdiği Son Nefesime Kadar’ın reytingleri de şimdiden merak konusu oldu. Doğal bir izleyici kitlesi bulunan Nurgül Yeşilçay ile tecrübeli oyuncular; Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören ve Rojda Demirer’in hikayede yer almaları önemli bir artı odu.

Alışılmışın dışında bir karakter ile Nurgül Yeşilçay yine sarsacak! Son Nefesime Kadar izlemeye değer bir dizi! 8

Nurgül Yeşilçay, rolü ile ilgili ilk kez konuştu. “Son Nefesime Kadar” dizisinin hem duygu dolu hem aksiyon dolu sahnelerinin olmasının izleyiciyi çekeceğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, “Benim dizide canlandırdığım Mihri karakteri şimdiye kadar televizyonda izlemeye alışkın olduğumuz bir karakter değil, bambaşka bir karakter. Mihri güçlü olduğu kadar, başını da yaslayacağı omuz arayan bir kadın. Onu canlandırmak gerçekten çok zevkli” açıklamasında bulundu.

23 Şubat Çarşamba günü FOX’ta ekrana gelmeye hazırlanan “Son Nefesime Kadar”, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Alışılmışın dışında bir karakter ile Nurgül Yeşilçay yine sarsacak! Son Nefesime Kadar izlemeye değer bir dizi! 9

Dizide tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyor.

Birçok başarılı formatın daha önce de yerel uyarlama çalışmalarını yapan Hatice Meryem’in uyarladığı “Son Nefesime Kadar” 23 Şubat Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.