Ana sayfa Dizi Fragmanları Dramın dibini bulacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim çok sert oldu!

Dramın dibini bulacaksınız! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim çok sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 20. bölümü ile ekranlarda yer almaya devam edecek. Baba dizisinin geçen hafta başlamasının ardından, Üç Kız Kardeş’in de rekabete katılması ile birlikte salı günleri reyting elde etmek artık daha da zorlaşıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de heyecanlı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ayakta kalmanın hesaplarını yapıyor. Dizide senaristler hikayeyi daha ilginç bir noktaya getirmek için üst üste kararlar aldı. Öncelikle zaman atlaması yaşanacak ve diziden tüm dengelerin bir anda değiştiğine şahit olacaksınız.

Ardından ise Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı hikayeye veda edecek. Zaman atlaması ile birlikte dizide Azra karakterini etkileyecek yeni bir karakter daha geliyor. Senaristler, daha etkili hikaye için Barış Kılıç’ın da yapıma katılması ile birlikte önemli yenilikler yapacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki bu değişim adımlarının rekabette avantaj sağlaması bekleniyor. Dizinin 20. bölümü yine çok sert sahnelerle dolu.

Özellikle de 1961 doğumlu usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un 20. yeni bölümdeki bir sözü çok dikkat çekiyor. Erkekler hakkında yapılan genelleme ile ortaya konulan mesaj biraz sıkıntılı…

Çolpan Cevher karakteri diyor ki, “Siz erkekler zaten hep böylesiniz, yapacağınızı yaparsınız, ondan sonra af beklersiniz.”

Sergen ile Yıldırım’ın artık birbirlerinden farkı da kalmadı. İkisi de Azra’ya ihanet etmiş oldu. Çolpan karakterinin fragmana yansıyan görüntülerinde bir anda yere düşmesi herkesi meraklandırdı. Ayrıca Azra’nın dökülen gözyaşlarının sebebini de izleyiciler çok merak ediyor.

Dizinin 20. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle: Yıldırım’ın ihanetiyle sarsılan Azra, yaşadığı hayal kırıklığının sarsıcı etkisini azaltmak için tüm dikkatini işine ve çocuklarına yöneltmeye çalışır. Fakat Yıldırım’ın ısrarlı aramaları sonucunda onunla görüşmeyi kabul edip, Güneş Kafe’ye gelmesini söyler. Yıldırım elinde çiçeklerle Güneş Kafe’ye gittiğinde onu orada kötü bir sürpriz beklemektedir.

Cevher Hukuk’un iflasında Bora’nın da parmağı olduğunu öğrenen Sanem ise intikam almak için Bora’nın peşine düşer. Fakat bu yolculuk ikisini de beklenmedik maceralara sürükleyecektir. Erman Çolpan’a Bora ile ilgili gerçekleri anlatmak üzereyken yaşanan sürpriz bir gelişme olayların seyrini değiştirir.

Azra’ya kendini affettirmeye kararlı olan Yıldırım, bunun için her yolu denemeye başlar. Yıldırım’a karşı karmaşık duygular içerisinde olan Azra’yı ise hayatının belki de en büyük sınavı beklemektedir…