Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi reytingleri görenleri şoke etti, kimse bu kadar düşük beklemiyordu!

Üç Kuruş dizisi reytingleri görenleri şoke etti, kimse bu kadar düşük beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin bu kadar büyük emek harcanmasına ve bu kadar etkili oyuncu kadrosu ile yola çıkmasına rağmen geldiği durum çok düşündürücü.

Ay Yapım imzasını taşıyan ve Çukur dizisinin bıraktığı yerden aynı şekilde devam etmek amacıyla yola çıkan Üç Kuruş dizisi için kötü sona adım adım gidiliyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı dizinin oyunculuk performansları gayet başarılı. Ekibin oluşturduğu atmosfer, kostümlerden dekorlara kadar tüm detaylar özenle seçilmiş durumda.

Ancak senaryoya yönelik beklentilerin karşılanamadığı ve izleyicilerin de yavaş yavaş hikayeden kopmaya başladığı gerçeğini görmek gerekiyor. Bir süredir zaten düşüş yaşayan Üç Kuruş dizisinin 15. bölümünün reytingleri bir hayli düşük geldi…

Son dönemde yaşanan düşüşler sonrası toparlanması ve izleyicilerin yeniden diziye ilgi göstermesi beklenirken, tam tersi bir durum gerçekleşti.

Üç Kuruş dizisinin ortalamanın altına düşen AB reytingleri ile yedinci sıraya kadar indiğini görmekteyiz. Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde ise ortalamanın biraz üzerinde gelen reytingler, projenin devamını sağlama konusunda yeterli olmayabilir.

Tüm kişilerde günü sekizinci bitiren ve ABC1’de de yine yedincilik elde eden dizi için pek de olumlu bir görüntü yok. Dizinin izleyicileri sorunun hikayeden kaynaklandığını belirtiyor.

Üç Kuruş son haftalarda hızlı bir düşüş yaşadı ve izleyici kaybetmeyi de sürdürüyor. Bu durumun terse dönmesi için yapım ekibinin bir adım atması şart. Yoksa dizinin bu haliyle her geçen hafta daha da güç kaybetmesi, ayakta kalmasını zora sokacaktır.