Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Almeda Abazi çok şirin, “Bildiğiniz küçük bir Tolga doğurdum’

Almeda Abazi çok şirin, “Bildiğiniz küçük bir Tolga doğurdum’

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Fırat Bölükbaşı olarak ekranda yer almaya devam ediyor. Başarılı performansı ile takdir toplayan oyuncu, özel hayatında da mutlu bir dönem yaşıyor.

Oğlu Efehan’ın doğumuyla babalık heyecanını yaşayan Tolgahan Sayışman, eşi ile 3. evlilik yıldönümünü de mutlukluk içinde kutladı ve bir ömür boyu da böyle devam etmesini diledi. Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman’ın röportajında dikkat çeken anlar vardı.

Oğlu Efehan’ı anlatan Abazi,”Bildiğin küçük bir Tolga doğurdum. Sonra biraz bana dönmeye başladı.Şimdi de ikimizin karışımı gibi bir şey. Ama erkek olduğu için yine biraz Tolga daha ağırlıklı” diye konuştu.

Fotoğraflara bakıldığında oğlunun eşine çok benzediğini ifade eden Sayışman, “Silüeti ve duruşu, tavrı direkt ben. Yakından görenlerin hepsi küçük Tolga diyor ona” dedi.

Sürekli sette olduğu için evini ihmal ettiği de Abazi’nin sözlerinden anlaşıldı. Abazi, “Tatlı tarafını biliyor” diyerek eşinin Efehan’ın bakımı noktasında pek fazla bir şeyden haberi olmadığını ifade etti. Efehan’ın 9 aylık olduğunu ve daha zor zamanların geçtiğini ifade eden Almeda Abazi, artık çok uykusuz kalmadığını, oğlunun da uyumaya başladığını ifade etti.

İlk olarak “Baba” dediğini anlatan Sayışman, Şampiyon dizisinin ilk bölümünde rol aldığı zaman oğlunun 3 aylık olduğunu ve ilk kez ‘baba’ ifadesini sette belli belirsiz kullandığını sözlerine ekledi.Röportajı videodan izleyebilirsiniz.