Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman, Şampiyon için ailesini ihmal etti; Almeda Abazi çok rahatsız!

Tolgahan Sayışman, Şampiyon için ailesini ihmal etti; Almeda Abazi çok rahatsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisinde Pazar akşamları Fırat Bölükbaşı olarak izlediğimiz Tolgahan Sayışman’ın sette uzun saatler geçirmesine eşi Almeda Abazi itiraz etti. Daha önce de eşinin eve vücut yaraları ile gelmesinden şikayetçi olan Abazi, bu durumu da sosyal medyadan paylaşmıştı.

Tolgahan Sayışman’ın son dönemde dizi çekimlerinin vaktini çok alması nedeniyle ailesine fazla vakit ayıramadığı, eşi ve oğlu ile pek de görüşemediği ortaya çıktı.

Sayışman, “Dizi çok iyi gidiyor.Setim eve çok yakın artık. Biraz oradan kazanmaya başladım. Yemek aralarında kaçıp görüyorum. Bazen inanın 2 gün, 3 gün göremediğim oluyor. Çünkü ben çok erken çıkıyorum, sete gidiyorum. Çok geç geliyorum, uyuyor oluyor. Yakalayamıyorum.Ondan da eşim şikayetçi oluyor. Hard core bir iş yapıyoruz.Hem draması güçlü hem de sportif açıdan çok yoğun geçiyor” diye konuştu.

Abazi ise bu sözlerden sonra eskiye göre şimdi daha kötü bir dönem yaşadıklarını hatırlattı.Abazi, “Şu an daha kötü, daha fazla. Normalde birkaç saat görüyorduk, şimdi hiç” diyerek bir hayli yakındı.

Sayışman ne kadar zorlu bir iş yaptıklarını anlatırken eşi yine şikayet etti ve “Senin de ailen var, eşin var, çocuğun var” diyerek bir anlamda Şampiyon dizisi yapımcılarına da mesajını yolladı.

İşte o röportaj: