Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Almeda Abazi, doğumdan 20 dakika önce çekilen o fotoğrafıyla çok şaşırttı!

Almeda Abazi, doğumdan 20 dakika önce çekilen o fotoğrafıyla çok şaşırttı!

tarafından ker_def

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile evli olan Almeda Abazi, geçtiğimiz hafta 12 saat süren zorlu bir doğumdan sonra oğlu Efehan’ı kucağına almıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Doğum sırasında eşinin yanından ayrılmayan Tolgahan Sayışman, hastane çıkışında, annelere ve eşine bir kez daha hayranlıkla ve saygıyla baktığını söylemişti.

Sezeryan doğum yerine normal doğumu tercih eden Almeda Abazi, bu süreç boyunca yaşadıklarını anlatarak, doğumda yanından ayrılmayan doktoruna, annesine ve eşine teşekkür etti.

Almeda Abazi, doğumdan 15-20 dk öncesine ait fotoğraflarını ilk kez instagram sayfasından yayınlayarak çok şaşırttı.

Abazi’nin, yaşadığı sancıya karşın gülümsediği fotoğraf ve yüzündeki huzurlu ifadenin de bir açıklaması var tabii…

Bakın Almeda Abazi, o anları nasıl anlatıyor?

Benim dunyalar guzeli doktorum, 9 ay boyunca guleryuzlu iyi kalbi ve bilgisi ile bana guc veren, ne zaman ihtiyacim olduysa bu 9 ay icinde yanimda olan (tipki kardesim Aris’in dogumunda Annemin yaninda oldugun gibi) @dr.banuciftci ye cok tesekkur ederim iyi ki tanimisiz seni, seni cok seviyorum?❤️ Bebegime kavusmadan 15 yada 20 dk once cekilmis bir fotograf. Bakmayin boyle gulumsedigime, agrilarin arasinda cekilmis bir fotograf :) megerse dogum sancilarin birkac saniyelik arasi da varmis boylece insan vucudu bir parca dinleniyormus… Allah’in buyuklugunu ve merhametini bir kez daha gordum,yasadim hayranlikla!
Allah’in izni ile ❤️ herzaman yanimda olan canim annem @albanavs ❤️, canim esim @tsayisman ❤️ canim doktorum @dr.banuciftci ❤️ ve butun ailemin destegi ile tum zorluklarin ustesinden gelebildim ve kucuk kaplacigim?,hayatimin manasi biricik ogluma kavustum..
Efehan’ima❤️

Almeda Abazi, doğumdan 20 dakika önce çekilen o fotoğrafıyla çok şaşırttı! 9

Almeda Abazi, doğumdan 20 dakika önce çekilen o fotoğrafıyla çok şaşırttı! 10 Almeda Abazi, doğumdan 20 dakika önce çekilen o fotoğrafıyla çok şaşırttı! 11