Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada gala şıklığıyla nefesleri kesti!

Almila Ada gala şıklığıyla nefesleri kesti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı ‘Dönüş” karakterindeki başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi olan Almila Ada şimdilerde beyaz perde heyecanı yaşıyor.

Oyuncunun rol aldığı Barış Akarsu Merhaba filmi bugün vizyona girdi. Filmin geçtiğimiz günlerde yapılan galasına katılan güzel oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı.

Instagram hesabında galadan fotoğraflarını yayınlayan Almila Ada paylaşımına; “İki şehir arası set koşturmama rağmen müthiş ilgileriyle galaya hazırlanmama yardımcı olan herkese buradan da bir teşekkür etmiş olayım” notunu düştü.

Almila Ada gala şıklığıyla nefesleri kesti! 8

Siyah mini elbisesiyle nefes kesen bir görüntü sergileyen güzel oyuncu, Barış Akarsu Merhaba filminde İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte başrolde yer alıyor.

Almila Ada gala şıklığıyla nefesleri kesti! 9

1979 yılında dünyaya gelen ve şarkıları ile gönüllere giren Barış Akarsu, 2007 yılında bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Çok sevilen genç müzisyenin hayatının anlatıldığı Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filminde Almila Ada, Barış Akarsu’nun büyük aşkı  ‘Zeynep’ karakterine hayat veriyor.

Barış Akarsu’yu oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandırdığı filmde, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler de rol alıyor. Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım’a beyaz perdede izleyici ile buluştu.