Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın Elkızı uyumu merak ediliyor!

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın Elkızı uyumu merak ediliyor!

tarafından ker_def

Çekimleri Muğla’da devam eden, NTC Medya imzalı FOX’un yeni dizisi “Elkızı”nın üçüncü tanıtımı yayınlandı. Dizinin perşembe rekabetinde yer alması ve Ekim ayının da 3. haftasında başlaması bekleniyor.

Sosyal medya kullanıcılarından övgü alan tanıtım için çeşitli yorumlar yapıldı. İzleyiciler etkili görüntülerle dolu bir dizi olduğunu belirten yorumlar yaptı. İzleyicilerin en çok merak ettiği konu ise iki başrol oyuncusunun uyumu ve enerjileri oldu… İkiliden iyi bir dizi çifti olacağı yönünde bir beklenti var.

Dizi hayranları; “Fragman çok iyi ve heyecanlı”, “Sevda ve İsmail Ege karşılıklı döktürüyorlar”, “Oyuncu kadrosu güçlü, konu etkileyici, merakla bekliyoruz”, “Çok güzel bir tanıtım olmuş, hikaye ilgi çekici” şeklinde yorumlarda bulundu.

Tanıtımda ön plana çıkan baba-kız hikayesi herkesi derinden etkilerken, Ezo’nun yaşayacakları şimdiden merak konusu oldu.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın Elkızı uyumu merak ediliyor! 7

“Elkızı”, yakında FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ama Uzak Şehrin Masalı dizisinin 14 Ekim’de veda etmesinin ardından 21 Ekim Perşembe akşamı başlama ihtimali öngörülüyor.