Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisinde Ozan ve Melisa’nın yükselişi, Sümeyye Aydoğan ile Utku Coşkun’a kariyer fırsatı oldu!

Duy Beni dizisinde Ozan ve Melisa’nın yükselişi, Sümeyye Aydoğan ile Utku Coşkun’a kariyer fırsatı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Duy Beni isimli gençlik dizisinde öne çıkan isimler arasında Ozan ve Melisa karakterlerini canlandıran Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan bulunuyor.

İki genç oyuncunun da rollerindeki başarısı sayesinde sosyal medyada son dönemde öne çıktığını gözlemleyebilirsiniz. Dizinin hayranları OzMel etiketleri ile bu ikiliyle ilgili sürekli paylaşımlar yapıyor. Ozan’ın zorbalıklarını sergilediği sahneleri gerçekçi bulan izleyiciler, genç oyuncu Utku Coşkun’u çok başarılı buluyor.

Dizide yine kararlı tavırları ile Melisa karakterini başarıyla canlandıran Sümeyye Aydoğan da yeni atıldığı dizi piyasasında kendisini göstermeyi başardı. İki genç oyuncunun Duy Beni dizisiyle birlikte kariyerlerinde çok önemli bir fırsatı elde ettiği de görülüyor.

Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk ile Caner Topçu bulunuyor. Kanat ve Ekim karakterleri de izleyiciler tarafından çok başarılı bulunuyor ama bu bir sürpriz değil.

Duy Beni dizisinde Ozan ve Melisa'nın yükselişi, Sümeyye Aydoğan ile Utku Coşkun'a kariyer fırsatı oldu! 7

Asıl sürprizi ise Sümeyye Aydoğan ile Utku Coşkun gerçekleştirdi. İki genç oyuncu da beklenmedik şekilde dizinin başrollerinde olmasalar bile, başrollerden rol çalan bir pozisyona geldiler.

Sosyal medyada bu ikiliyle ilgili çok fazla yorum ve paylaşım yapılmaya başlandı. İki oyuncunun performansları da dikkatle izleniyor ve şimdiye kadar başarılı oldukları yönünde bir izlenim de var.

Melisa’nın gönlü Kanat’ta ama Ozan’ın gönlü de Melisa da. İkilinin duygusal sahnesi de çok etkileyiciydi. Dizi hayranlarından bir bölümü bu sahneyi beğendi, ama bazıları da yapmacık buldu.

Ozan’ın aşkına karşılık Melisa’nın onu dostu olarak gördüğü sözleri de dizinin hikayesinde daha çok dram anlarının yaşanacağını gösteriyor.