Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Can Yaman, Akın Akınözü, Kerem Bürsin… İşte sosyal medyada jönlerin rekabetinde son durum!

Alp Navruz, Can Yaman, Akın Akınözü, Kerem Bürsin… İşte sosyal medyada jönlerin rekabetinde son durum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranların en dikkat çeken isimleri hepsi de… Rol aldıkları yapımlardaki oyunculuklarının yanı sıra yakışıklılıkları ile de popüler isimler olmaya devam ediyorlar. Ekranda yer almasalar da konuşulmaya devam ediliyorlar. Yerli ve yabancı hayranları sayesinde sosyal medyanın gündeminden de inmiyorlar!

Can Yaman, Akın Akınözü, Kerem Bürsin ve Alp Navruz, dizilerin aranılan isimleri olmayı sürdürüyorlar. Yurtdışında da büyük ilgi gören oyuncular, rol aldıkları dizilerin farklı ülkelerde yayınlanmasıyla dünyaca ünlü isimler olmaya başladılar.

Son dönemde özellikle Latin ülkelerinden hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor bu ünlü isimler. Can Yaman, uzun süredir İtalya’da çeşitli projelerde yer alırken, geçtiğimiz günlerde gittiği İspanya’da da coşkuyla karşılandı. Aynı şekilde Kerem Bürsin de İspanyol hayranları tarafından büyük heyecanla karşılanmakta.

Alp Navruz, Can Yaman, Akın Akınözü, Kerem Bürsin... İşte sosyal medyada jönlerin rekabetinde son durum! 8

Hercai dizisindeki Miran karakteriyle ün kazanan Akın Akınözü’nün de hatırı sayılır bir yabancı hayran kitlesi var! Hatta Türkiye’de çok da reyting alamayan ve ancak bir sezon sürebilen dizisi Kaderimin Oyunu’na yurt dışında çok daha fazla ilgi gösterilmesi de Akınözü’nün şöhretinin çok fazla ülkeye yayılmasından kaynaklı olduğu konuşuldu.

Alp Navruz da yer aldığı dizilerle son dönemin aranılan jönlerinden birisi! Yapımcıların peşinden koştuğu oyuncunun yeniden ekrana dönüşü de heyecanla bekleniyor. Bu 4 ismin Eylül ayında sosyal medyada yer aldıkları ileti sayılarına göre popülerliklerini de sürdürdükleri görülüyor….

Alp Navruz, Can Yaman, Akın Akınözü, Kerem Bürsin... İşte sosyal medyada jönlerin rekabetinde son durum! 9

Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede, Eylül ayı boyunca Can Yaman hakkında 362 bin 400 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapılırken, Akın Akınözü hakkında 370 bin 700, Kerem Bürsin hakkında 237 bin 900 ve Alp Navruz hakkında da 199 bin 300 sosyal medya paylaşımı yapıldı.

En yüksek paylaşımın Akın Akınözü için yapıldığı görülmekte. Şu sıralar tv8’in Tuzak dizisinin çekimlerinde oyuncu. Yakında yeniden ekrana dönecek. Onu takip eden isim ise Can Yaman, ardından Kerem Bürsin ve en sonda da Alp Navruz geliyor aldıkları ileti sayılarına göre…