Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi 59. yeni bölümünde Halis Ağa, Kont Ziya’dan yardım istiyor!

Yalı Çapkını dizisi 59. yeni bölümünde Halis Ağa, Kont Ziya’dan yardım istiyor!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 59. bölümü ile 23 Şubat Cuma 20.00’de Star’da.

23 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Yaşananlar ve ortaya çıkan gerçeklerle zorlu bir süreçten geçen Ferit, Seyran’a hissettiği sevginin ne denli büyük olduğunu daha iyi fark eder. Orhan’ı hapisten kurtarabilmek için geçmişteki anlaşmazlıkları bir kenara bırakan Halis Ağa, Kont Ziya ile bir araya gelir.

Fikriye’nin söylediklerinden etkilenen Suna, Ferit ile Seyran arasındaki ilişkinin gidişatını değiştirebilecek önemli hamleler yapar. Babasının baskılarına isyan eden Seyran, Kazım’ın onun için hazırladığı sürprizle şaşkınlığa uğrar.

Orhan’ın hapisten kurtulmasını isteyen Seyran, bu meseleyi çözebilmek için kalbinin sesini susturmayı göze alırken, onunla yeni bir başlangıç hayali kuran Ferit, şok olacağı bir gelişmeyle karşı karşıya kalır.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide ayrıca şu oyuncular da bulunuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 23 Şubat Cuma 20.00’de Star’da.