Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un Kiraz’ı Aycan Koptur’dan dizi atağı!

Güldür Güldür Show’un Kiraz’ı Aycan Koptur’dan dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kazara Aşk isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Yakında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin sürükleyici bir hikayesi ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu var. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolünde oynadığı dizinin hazırlıkları da devam ediyor.

Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı… İzleyicilere eğlenceli bir aile komedisi vaat eden dizinin ekibine her geçen gün yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Aycan Koptur oldu…

2019 yılında Kiraz karakteri ile Güldür Güldür Show ekibine katılan ve bir süre de skeçlerde yer alan Koptur, ilk çıkışını da yine bir dizi projesi ile yapmıştı. 2014 yılında Hayat Ağacı isimli dizideki Birce karakteri ile kendini gösteren oyuncu, ardından da Yılanların Öcü dizisinde Hasibe’ye hayat verdi.

Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Catharsis isimli sinema filmlerinde de rol alan oyuncu, son dönemde ise Cinayet Süsü ve Feride filmlerinde çeşitli rollarde yerini aldı… Aycan Koptur 5 yıl aradan sonra ise yeniden dizi setlerine dönüş yapacak.

Kazara Aşk’ta rol alacak olan oyuncunun performansı merakla bekleniyor. Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz?

Dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. İzleyicilerin ilgi odağı olacak muhteşem bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın yakın zaman içinde Star TV’de hayranlarla buluşması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturduğu dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.