Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz hayatının teklifini aldı!Artık onu kimse tutamaz!

Alp Navruz hayatının teklifini aldı!Artık onu kimse tutamaz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Alp Navruz dizi dünyasına gireli daha beş yıl oldu. Ancak kariyerinde öyle bir ilerleme kaydetti ki başarılarıyla konuşulmaya başladı. Halen Ada Masalı dizisinde rol alan Alp Navruz hayatının belki de en büyük tekliflerinden birini aldı.

Alp Navruz dizi dünyasına 2016 yılında yardımcı oyuncu olarak rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz ile attı. Ardından yine yardımcı oyuncu olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde rol aldı. Bu iki dizide oyunculuktaki yeteneğiyle dikkat çeken oyuncuya ardından ilk başrol teklifi geldi.

Oyunculuğa başladıktan sadece bir yıl sonra Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrolde yer aldı Alp Navruz. Bu dizi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da birçok ülkede büyük ilgi gördü.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın ardından Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka dizilerinde başrol oyunculuğuna devam etti. Alp Navruz, Star TV’nin yaz dizisi olarak ekrana gelen Ada Masalı’nda canlandırdığı Poyraz karakteriyle ününü perçinledi. Başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan’la yakaladığı uyum sayesinde dizi çok sevildi.

Her ne kadar çok iddialı başlasa da bir süre sonra reytinglerinde düşüş gözlenen Ada Masalı dizisi izlenmeye devam ediyor. Ancak iddialara göre Ada Masalı bir yaz dizisi olarak kalacak ve sonbaharda sona erecek.

Alp Navruz hayatının teklifini aldı!Artık onu kimse tutamaz! 7

Ancak Alp Navruz bugünlerde çok büyük bir teklif aldı. Eğer her şey yolunda giderse genç oyuncu kariyerinde çok büyük bir adım atacak. Buna göre Amerikan yapım şirketlerinden Miramax ve Viacom, yeni projesi The Turkish Detective için için Alp Navruz’a teklif götürdü. Oyuncu hala görüşme aşamasında ve kesin karar verilmedi. Ancak eğer Navruz teklifi kabul ederse Türkiye’de çekilecek dizide başrolde yer alacak.

Dizi önümüzdeki yaz İstanbul’da çekilecek. İngiliz Yazar Barbara Nadel’ın Çetin İkmen ve partneri Mehmet Süleyman’ın maceralarını anlattığı polisiye serisinden uyarlanacak olan dizide bir Türk oyuncu daha başrolde yer alacak.