Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner tercihini daha zordan yana kullandı! Çok iddialı bir sinema filmine evet dedi!

Miray Daner tercihini daha zordan yana kullandı! Çok iddialı bir sinema filmine evet dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin parlayan genç yıldızlarından biri Miray Daner. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan genç oyuncu yeni projesinde tercihini bir sinema filminden yana kullandı.

Oyunculuğa yedi yaşındayken başlayan Daner, Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kızkardeşini canlandırdığı rolüyle ilk kez dikkatleri üzerine çekti. Ancak asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Hilal karakteriyle yaptı. Ardından Bir Litre Gözyaşı isimli dizide başrolde yer aldı.

Genç oyuncu bugüne kadar projelerini belirlerken çok seçici davrandı ve bunun karşılığını da aldı. Netflix için çekilen Hakan: Muhafız ve Kuş uçuşu ile BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinde usta oyuncularla rol alan genç oyuncu her projesinde kariyerini bir adım daha ileriye götürmeyi başardı.

Miray Daner tercihini daha zordan yana kullandı! Çok iddialı bir sinema filmine evet dedi! 7

Miray Daner’e son olarak El Kızı isimli diziden teklif geldi. Ancak Daner, dizi teklifini redderek çok daha ciddi bir projeye imzasını attı. Genç oyuncu şimdi uluslararası ödüllü yönetmen Zeki Demirkubuz’un yeni filmi Hayat’ta başrolde yer almaya hazırlanıyor.

Cannes Film Festivali’nde ödül kazanan usta yönetmen bugüne kadar C Blok, Kader, Bulantı, Masumiyet, Bekleme Odası, Yazgı gibi birçok başarılı filme imza attı. Yönetmenin filmleri yurt dışındaki büyük festivallerde gösterildi.

Zeki Demirkubuz’un yeni filmi Hayat’taki başrolüyle Miray Daner, daha zoru seçiyor ve kariyerini çok farklı bir yöne taşımaya hazırlanıyor.