Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada en çok Sen Çal Kapımı konuşuldu! İkimizin Sırrı ilk bölümüyle rakiplerini geçti!

Sosyal medyada en çok Sen Çal Kapımı konuşuldu! İkimizin Sırrı ilk bölümüyle rakiplerini geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımları ölçümleme merkezi Digilup, son bir hafta içinde sosyal medyada en çok konuşulan dizileri belirledi. Listenin birincisi şaşırtmadı. ATV’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı ise daha ilk haftasında bazı rakiplerini geride bıraktı.

Digilup’un analizine göre geçen haftanın en çok konuşulan dizisi Sen Çal Kapımı oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı dizi adım adım büyük finale yaklaşırken ne reytinglerde ne de sosyal medyada rakiplerine göz açtırıyor. Sen Çal Kapımı dizisi hakkında sosyal medyada hafta boyunca 1 milyon 200 binden fazla paylaşım yapıldı.

Listenin ikinci sırasında ise Star TV’nin yaz dizisi Ada Masalı var. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz beraberliğinin yakaladığı büyüleyici uyumla sosyal medyada çok konuşulan dizi, 282.000’den fazla paylaşımla en azılı rakibi Baht Oyunu’nu geride bıraktı. Her ne kadar Kanal D dizisi Baht Oyunu reytinglerde Ada Masalı’na yense de sosyal medyada arkasında kaldı.

Sosyal medyada en çok Sen Çal Kapımı konuşuldu! İkimizin Sırrı ilk bölümüyle rakiplerini geçti! 7

Bu yazın en iddialı dizilerinden biri de cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in rol aldığı dizi, sezonun en iddialı işlerinden biri olan Kalp Yarası’nı geride bırakmayı başardı. ATV’de yayınlanan ve ağır konusuyla rakiplerinden ayrışan Kalp Yarası reytinglerde birinci gitmesine rağmen sosyal medyada beşinci sırada yer aldı.

Bu hafta ilk bölümü yayınlanan İkimizin Sırrı ise listeye direkt 7. sıradan giriş yaptı. Leyla Feray ve Aras Aydın’ın ilk başrol deneyimi olan dizi, Kalp Yarası gibi dram yüklü ağır bir hikayeye sahip.

İlk bölümüyle beğenilen dizi ağır konusuyla eleştirilse de hakkında yapılan 2.700’den fazla paylaşımla listenin yedinci sırasında yer aldı ve Kazara Aşk, Aşkın Tarifi ve Dünya Hali dizilerini geride bırakmayı başardı. ATV’nin polisiye komedi dizisi Baş Belası ise 33.900’den fazla paylaşımla listenin 6.’sı oldu.