Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hayranlarının beklediği yeni dizi konusunda moraller yeniden bozuldu!

Hande Erçel hayranlarının beklediği yeni dizi konusunda moraller yeniden bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel’in geçen sezon final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin ardından nasıl bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacağı merakla bekleniyor. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda birçok ünlü isim ile birlikte Disney Plus için özel bir anlaşma yapmıştı. Disney Plus’un reklamlarında da rol alan Hande Erçel için dizi arandığı da biliniyor.

Özellikle Hande Erçel ile Can Yaman’ın bir araya getirilmesi arzu edilmiş ve El Turco isimli dizi öne çıkmıştı. Ancak bu dizide Hande Erçel’in olmayacağı da sonradan netleşti. Sonrasında ise ünlü oyuncunun daha önce birlikte rol aldığı Burak Deniz ile yeniden bir araya gelebileceği iddiası ortaya atıldı.

Disney Plus’un kardeş kuruluşu olan Fox TV için hazırlanmakta olan İçimdeki Yabancı isimli dizide iki genç oyuncunun yeniden bir araya gelebileceğine yönelik bazı iddialar sosyal medyada ve internet ortamında yer aldı. Burak Deniz de bu yeni dizi projesi konusunda konuştu. Kendisinin dizide yer aldığını ama Hande Erçel’in durumunun net olmadığını ifade eden Burak Deniz, böylelikle Şahmaran dizisinden sonra İçimdeki Yabancı isimli dizi projesine başlayacağını da duyurmuş oldu.

Hande Erçel hayranlarının beklediği yeni dizi konusunda moraller yeniden bozuldu! 8

Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde başrolde buluşan ikili yıllar önce çok iyi bir partnerlik süreci geçirmişti Şimdi de dizi hayranları bu ikilinin yeniden buluşma ihtimalinden memnun. Ancak Burak Deniz yaptığı açıklamayla bu buluşmanın gerçekleşmeme ihtimalinden bahsetti.

Şahmaran dizisine verilen arada İstanbul’a gelen ve kameralar tarafından sokakta görüntülenen Burak Deniz, yeni televizyon dizisi hakkında açıklama yaptı. Oyuncu, muhabirin sorusu üzerine partnerinin Hande Erçel olma konusunun netleşmediğini ifade etti.

Burak Deniz, “Hande’nin olup olmayacağı bildiğim kadarıyla belli değil. Bana da çok bilgi gelmiyor. Bu iş (Şahmaran) bitmeden diğeri konusunda da konuşamıyorum. Hande ile ilgili durum da bildiğim kadarıyla belli değil, ama çıktığına göre öyle bir şey konuşuluyordur” açıklamasını yaptı.

Hande Erçel hayranlarının beklediği yeni dizi konusunda moraller yeniden bozuldu! 9

Hande Erçel ile birlikte çalışmanın çok keyifli olduğunu da anlatan Burak Deniz, görüşmeye devam ettiklerini de anlattı.

“Birlikte proje yapmayı çok istiyorduk” diyerek Hande Erçel ile konuşmalarından bir detay paylaşan Burak Deniz, böyle bir buluşma olursa güzel olacağını sözlerine ekledi