Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birkan Sokullu’nun bilinmeyen yönünü Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola anlattı!

Birkan Sokullu’nun bilinmeyen yönünü Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezona damgasını vuran bir proje oldu. Dizinin oyuncuları ise son derece doğru bir şekilde seçilmiş olduklarını oyunculuklarıyla ortaya koyuyorlar. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden oluşturduğu Madalyonun İçi kitabından alınan hikaye, izleyicinin de beğenisini kazandı.

Çarpıcı gerçekliklerin, etkileyici oyunculuklarla birleşmesiyle birlikte de Masumlar Apartmanı dizisi, büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin oyuncuları da haliyle gündemden düşmüyor.

Dizide Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu, sosyal medyaya hayli mesafeli ve temkinli hareket ediyor. Ancak onun açığını zaman zaman rol arkadaşları kapatıyor!

Ezgi Mola, kimi zaman ısrar ederek, kimi zaman da kendisi Birkan Sokullu’nun telefonunu alarak paylaşım yapıyor hayranları için.

Sette de oyuncuların çok iyi anlaştıkları, yaptıkları paylaşımlardan da görülüyor. Dizinin üç oyuncusu Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz günlerde Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına konuk olmuşlardı.

Birkan Sokullu'nun bilinmeyen yönünü Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola anlattı! 8

Konu Birkan Sokullu’dan açılınca Farah Zeynep Abdullah, daha önce Kurt Seyit ve Şura dizisinde de birlikte rol aldığı Sokullu ile ilgili bilinmeyen bir yönünü anlattı.

Abdullah, Birkan Sokullu ile iyi anlaştıklarını ve kendisinin de yemek yemeyi seven biri olarak içinde yemek geçen konuşmaları sıklıkla yaptıklarını söyledi. “Biz bayağı eski arkadaşız. Kurt Seyit ve Şura’da, Rusya’da daç birlikteydik o soğukta. İsmini duyunca çok sevindim. Bir bakışımızdan birbirimizi anlarız” diye konuştu önce.

Birkan Sokullu'nun bilinmeyen yönünü Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola anlattı! 9

Farah Zeynep Abdullah, sözlerine “Çok güzel yemek konuşuruz, şurada şunu ye, burada bunu ye gibi” diyerek Birkan Sokullu’nun lezzet konusundaki fikirlerini de aldığını ifade etti sıklıkla.

Daha önce birlikte gittikleri restaurantlarda yemek yerken çekilen pozlarıyla da oyuncu Birkan Sokullu ile yemek konusunda gayet iyi anlaştıklarını aktarmıştı.

Bu konuşmalara Ezgi Mola da katılarak Birkan Sokullu için “Tam bir keyif adamı” yorumunu yaptı. Merve Dizdar ise dizide kardeşini oynayan Sokullu için “Müthiş tarifler veriyor” diye konuştu…