Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un büyük talihsizliği! Tam da Yürek Çıkmazı dizisi başlayacak iken bu da olmaz ki!

Alp Navruz’un büyük talihsizliği! Tam da Yürek Çıkmazı dizisi başlayacak iken bu da olmaz ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, geçen sezon yayınlanan Ada Masalı dizisinden sonra yeniden televizyon ekranına dönmek için gün sayıyor. Oyuncunun hayranları da heyecanla yeni dizisi Yürek Çıkmazı’nı bekliyor. TRT1 ekranında çok yakında yayınlanması beklenen dizide İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin etkileyici işbirliğini izleyeceksiniz.

Ancak dizinin tanıtımlarının yapılmaya başlandığı ve sette çok yoğun bir çalışmanın sürdüğü şu dönemde, Yürek Çıkmazı dizisi ile gündem olması gereken Alp Navruz, ne yazık ki, magazinsel konularla gündemde yer almaya başladı.

Ada Masalı dizisinde Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşan oyuncu, sette başlayan yakınlaşmanın ardından partneri ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin aşkları geçtiğimiz haftaya kadar devam ediyordu. Ancak bir anda sosyal medyada takipten çıkma ve fotoğrafları silme adımları atıldı. Birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin aşklarının bitmesi ise hayranlarını bir hayli üzdü. Sosyal medyada da hayranlar yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini belirten binlerce paylaşımda bulundu.

Alp Navruz'un büyük talihsizliği! Tam da Yürek Çıkmazı dizisi başlayacak iken bu da olmaz ki! 8

Magazin basınında ayrılık haberleri ile gündem olan Alp Navruz’un büyük emeklerle hazırlanan dizisi Yürek Çıkmazı ise geri plana düştü. TRT1’in yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinin yerine düşündüğü Yürek Çıkmazı için iddia büyük.

Ancak Alp Navruz’un hem ayrılık haberleri ile gündemi kaplaması hem de sosyal medyada Ayça Ayşin Turan’a ihanet ettiği yönündeki dedikodular şaşkınlık yaşattı. Bu dedikoduların doğru olmayacağını Alp Navruz’u tanıyan hayranları iyi biliyor. Oyuncu da bu tür iddiaları yalanlayan bir açıklamada bulundu.

Alp Navruz'un büyük talihsizliği! Tam da Yürek Çıkmazı dizisi başlayacak iken bu da olmaz ki! 9

Alp Navruz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği böylesine kulaktan dolma haberlerini arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler saygısızlık ötesi Bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek istedim ki, her ilişki zamanında yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgili ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi saygı aile bilincine ve temiz bir vicdanına sahip olması dileğiyle… Saygılarımla…”

Ancak tüm bu olayların Yürek Çıkmazı dizisinin gündeme geldiği şu günlerde yaşanması da Alp Navruz adına da dizi için de büyük talihsizlik olarak kayıtlara geçti.

TRT1, Yürek Çıkmazı dizisi için büyük bir tanıtım kampanyası başlattı ama şu dönemde Alp Navruz’un özel hayatı öne çıkmış gözüküyor.