Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı’nın Ümran’ı Esra Dermancıoğlu’ndan manidar paylaşım!..

Bir Küçük Gün Işığı’nın Ümran’ı Esra Dermancıoğlu’ndan manidar paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Esra Dermancıoğlu, televizyon izleyicisinin hayatına 2010 yılında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı diziyle girdi. Dizide canlandırdığı ‘Mukaddes’ rolü ile geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu son sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını o yıllara götürdü.

Mukaddaes’ karakterinin fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan oyuncu paylaşımına, “2010 yılında ilk işimi çekmişim. Bugün 2022. Ne çok insanla kesiştim bu meslekte ama ne kadar azı ahlaklı, şahsiyetli, birikimli,, dost ve samimi çıktı… azın tadı bi başkadır.” yazdı.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'ndan manidar paylaşım!.. 8

Oyuncunun paylaşımı son derece manidar bulundu. 12 yıl boyuncu ekranlarda ek çok farklı projede rol alan, ayrıca bu süreçte tiyatro sahnesinde de hayranlarının karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Fotoğraflara oyuncunun hayranları tarafından “En büyük özelliğiniz bence nev_i şahsına münhasır olmanız” şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'ndan manidar paylaşım!.. 9

Esra Dermancıoğlu yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de yine entrikacı bir kadın olarak tarif edilebilecek bir karakter ile ekranda yerini aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Behice’ karakteri ile yine harikalar yaratan oyuncu, benzer zorluktaki ‘Ümran’ karakterinde de gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.