Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un partneri olmak artık bir ayrıcalık! Cennet’in Çocukları dizisi patlamaya hazır bir bomba gibi!

Alp Navruz’un partneri olmak artık bir ayrıcalık! Cennet’in Çocukları dizisi patlamaya hazır bir bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yeni sezonda izleyeceğimiz dizilerden birisi de Cennet’in Çocukları olacak. Gold Film tarafından uzun süredir hazırlanmakta olan dizinin Masumlar Apartmanı’nın bıraktığı boşluğu doldurmak üzere yapıldığı yönünde değerlendirmeler bulunuyor. TRT1’in yeni sezonda en çok reyting beklediği projelerin başında gelen Cennet’in Çocukları dizisi için daha önce yapımcı Faruk Turgut tarafından Alp Navruz ve Ayça Bingöl ile anlaşmalar yapıldığı bildirilmişti.

Bu iki önemli oyuncunun aynı projede buluşması aynı zamanda hikayenin de çok güçlü olduğu izlenimini veriyor. Hem Ayça Bingöl, çok seçici bir isim ve kolay kolay bir projede yer almıyor hem de Alp Navruz, hikayeden emin değil ise anlaşma yapmıyor.

İki önemli oyununun bir araya gelmesi de Cennet’in Çocukları dizisinin ne kadar etkili bir hikaye ile gelmekte olduğuna yönelik önemli bir mesaj veriyor. Dizi hayranlarının çok merak ettiği Alp Navruz’un partneri konusunda da geçtiğimiz haftalarda İrem Helvacıoğlu ile görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. Görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve İrem Helvacıoğlu’nun rolü kabul ettiği basına yansıdı.

Alp Navruz'un partneri olmak artık bir ayrıcalık! Cennet'in Çocukları dizisi patlamaya hazır bir bomba gibi! 8

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin böyle önemli bir projede buluşması büyük bir şans. Ayrıca İrem Helvacıoğlu adına da Alp Navruz ile bir dizide partnerlik yapmak, farklı bir deneyim olacak. Partnerleri ile her zaman çok iyi anlaşan Alp Navruz, karakteristik özellikleriyle de izleyicilerde güçlü bir imaja sahip. Sosyal medyada çok güçlü bir Alp Navruz etkileşimi yaşanıyor. Bu da yer aldığı yapımların ve partnerlerinin fazlasıyla öne çıkmasına katkı yapıyor.

Alp Navruz, birlikte rol aldığı isimlerin daha da öne çıkmasını sağlayan oyunculardan birisi. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Deniz Baysal, ardından Elimi Bırakma’da Alina Boz, sonrasında Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ve son olarak da Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ile partnerlik yapan oyuncu, kariyerinde yeni bir döneme başlıyor.

Alp Navruz'un partneri olmak artık bir ayrıcalık! Cennet'in Çocukları dizisi patlamaya hazır bir bomba gibi! 9

Cennet’in Çocukları isimli yeni dizi güçlü bir dram hikayesine sahip ve ekran başına geçenler, özellikle psikolojik olarak sahnelerden çok etkilenecek. Alkolün hayatını kararttığı bir adam, çocukları için ayakta durmak zorunda olan bir kadının acılarla dolu hikayesi, yeni sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisinin gelmekte olduğunun mesajını veriyor.

Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi üç önemli ismin de bu dizide buluşmuş olması, kadronun hem güçlü hem de çok konuşulacağının işaretlerini veriyor.

Cennet rolünde Ayça Bingöl’ü izleyeceksiniz. Alp Navruz ise Halil olarak ekranda yerini alacak. Zeynep karakteri ise İrem Helvacıoğlu için yeni bir kariyer çıkışı fırsatı sunacak.