Ana sayfa Sosyal Medya Instagram’da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!..

Instagram’da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çiçeği burnunda evli oyuncu Demet Özdemir özel hayatı ve yer aldığı projelerle gündemden düşmüyor. Düğünü öncesi L’Officiel Dergisi’nin Eylül ayı sayısına çarpıcı pozlar veren ünlü oyuncu bu defa dergiye yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi.

Röportajında sokaklarda büyüdüğünü belirten Demet Özdemir, Kalıpsız ve özgürce büyüdüğü, ağaçlara tırmandığı barbie bebeklerle de oynadığı bir çocukluk geçirdiğini ifade ederek, “Çocukluğunda sokağa, doğaya hayata karışınca gözlem yeteneğin de artıyor. Hayal gücü yüksek bir kız çocuğuydum. Her şeyi hayal kurarak gerçekleştirdim. Bir çeşit olumlama da diyebiliriz buna” ifadelerini kullandı.

Herkesle iyi geçindiğini belirten oyuncu, sevdiği insanların ise sayılı olduğunu ifade ederek, “Çok sevdiklerim sayılıdır. Onlardan vazgeçmem mümkün değil” şeklinde konuştu.

Instagram'da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!.. 8

Kaderi yol haritası olarak tanımlayan oyuncu, “Hangi duraklara uğrayacağın, hangi yöne gideceğin senin elinde. Pusula sensin” diyerek alın yazısısını kendisinin belirlediğini de ifade ediyor.

Sosyal medyada 15.5 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir, “Başlarda sosyal medyaya sinir oluyordum” şeklindeki itirafıyla da şaşırttı. Ancak sonunda sosyal medya ile başa çıkmayı öğrenen Demet Özdemir bu konuda da bakın neler söyledi; “Sosyal medyadaki yorumları takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan yorumlar bir tarafa insanların görüp okuyacağımızı bile bile bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm.”

Instagram'da 15.5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir sosyal medya itirafıyla şaşırttı!.. 9

Türkiye’deki oyuncuların, yurt dışındaki meslektaşlarıyla kapışacak kadar iyi olduğunu düşündüğünü belirten oyuncu; ” Hatta onları geçebileceğimize bile inanıyorum. Bir sürü set aksiliği, yetiştirme telaşı, sürekli performans derken sette pişiyoruz. Adeta maraton koşuyoruz. Antrenmanlıyız” sözleriyle dikkat çekti.