Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’un psikopat Barış’ı İsmail Hacıoğlu özel hayatında romantizmde sınır tanımıyor!..

Mahkum’un psikopat Barış’ı İsmail Hacıoğlu özel hayatında romantizmde sınır tanımıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Mahkum dizisindeki performansıyla hayranlık uyandıran İsmail Hacıoğlu’nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı haberi geçtiğimiz ay magazin basınında yer almıştı.

En son TRT’in Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına çıkan yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu birlikte oldukları yönündeki haberlerin magazin basınında yer almasından sonra sosyal medya paylaşımlarıyla da aşklarını ilan etmişlerdi.

Çiftten yeni bir paylaşım geldi. İsmail Hacıoğlu, sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile fotoğrafını instagram hesabında yayınlayarak altına, ‘Sensedim’ notunu düştü.

Mahkum'un psikopat Barış'ı İsmail Hacıoğlu özel hayatında romantizmde sınır tanımıyor!.. 7

Çift ilk defa, geçtiğimiz ay Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üzerine magazin basınında ikili hakkında ‘aşk yaşıyorlar’ şeklinde haberler çıkmıştı. İsmail Hacıoğlu’nun romantik paylaşımının ardından, Aslıhan Gürbüz de birlikte fotoğraflarını instagram hesabında yayınladı.

Aşklarını gözlerden uzak  yaşamayı tercih eden sevgililerin sosyal medya paylaşımları hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor. Yaklaşık beş aydır birlikte olan çifti hayranları  birbirini çok yakıştırıyor.

Ünlü çift, ilk kez Çeşme’de objektiflere yansımıştı. İlişkileri hakkında konuşmayan Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtsız bırakmışlardı. Çiftin sosyal medyadaki paylaşımları magazin basınında gündem olmaya devam ediyor.