Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu için resmen nefesler tutuldu! Hikaye dört nala ve bomba gibi geliyor!

Alparslan Büyük Selçuklu için resmen nefesler tutuldu! Hikaye dört nala ve bomba gibi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, ilk olarak Uyanış Büyük Selçuklu ismiyle başlayan dizinin devamı niteliğinde dikkatleri çekti. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in rol aldıkları dizi, heyecanla geçtiğimiz sezon milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başardı.

Her bölümü büyük bir merakla izlenen dizide aksiyon sahnelerinin çokluğu, dizinin heyecanını da katladı. Oyuncuların ve kamera arkasındaki ekibin büyük çabaları ile yayınlanan dönem dizisinde her şey büyük bir özenle planlandı. Kostümlerden dönem aksesuarlarına ve mekanlarına kadar özel bir platoda aylar süren hazırlıklarla yeni sezon çekimleri de bir süre öcnce başladı.

Dizinin ikinci sezonu öncesinde enerji dolu bir ortamda başlayan ilk bölüm çekimlerinden gelen kareler, Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekleyenlere çok da güçlü ve heyecan dolu bir sezonun geldiğini de müjdeledi! Bu arada sezo sonunda Fahriye Evcen’in dizide ayrılmasından sonra, yeni sezonda ne olacağı da ayrı bir merak konusuydu.

Alparslan Büyük Selçuklu için resmen nefesler tutuldu! Hikaye dört nala ve bomba gibi geliyor! 8

Bir süre önce bizzat yapımcı tarafından diziye Seferiye Hatun karakteri ile Kayra Zapçı’nın katıldığı da öğrenilmişti. Yeni sezonda yoluna yenilenmiş hikayesi ve isimleriyle devam edecek olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde, başroldeki değişikliğe karşın hikayenin güçlendirilmiş bir şekilde geldiği de fragmanla anlaşılmakta!

Savaş sahnelerinin izleyenlerin yüreklerini ağza getirecek kadar aksiyonunun yüksek olduğu da görülmekte. Diziye 2. sezonda başarılı oyuncu Serhat Tutumluer’in katılması da ayrıca dikkat çekiyor.  Kayra Zabcı ile birlikte hikayeye dahil olan yeni karakterele Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman hayat veriyor.

Alparslan Büyük Selçuklu için resmen nefesler tutuldu! Hikaye dört nala ve bomba gibi geliyor! 9

TRT1’in bir süre önce fragmanı yayınlayarak izleyenlere yeni sezon müjdesini vermesinin ardından 19 Eylül Pazartesi günü ikinci sezona başlayacağının duyurulması da heyecanı doruğa çıkardı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 28. bölümüyle birlikte çok daha güçlenmiş, hikayesi çok başkalaşmış bir şekilde dönmeye hazırlanıyor…

Dizinin takipçilerini heyecanlandıran fragmana yapılan yorumlarda, yaz boyunca büyük çabalarla yenilenen diziyi heyecanla ve özlemle bekledikleri de görülmekte.

İşte Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 28. bölümü öncesinde paylaşılan etkileyici fragman: