Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi Korel Cezayirli’yi bile isyan etme noktasına getirdi!

Alparslan dizisi Korel Cezayirli’yi bile isyan etme noktasına getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, pazartesi akşamları milyonları ekrana taşımayı başaran bir yapım olarak öne çıkıyor. Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı dizi Büyük Selçuklu devletini anlatıyor ve oyuncuların da o dönemdeki karakterleri canlandırmaları için fiziksel güçlerini yoğun bir şekilde sete yansıtmaları şart.

Alparslan dizisinde Süleyman karakterini canlandıran Korel Cezayirli de ekibin önemli üyelerinden birisi olarak öne çıkıyor. İkinci sezonu başarıyla devam eden ve çok iyi reytingler elde eden Alparslan dizisinin setinde çok çetin bir çalışma koşulu olduğu da bir kez daha teyit edildi.

Korel Cezayirli ismini 2006 yılından bu yana setlerde görmekteyiz. Köprü dizisindeki Akın karakteri ile dikkat çeken oyuncu, birbiri ardına önemli projelerde yer alarak tecrübe kazandı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Sadreddin karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca TRT Dijital için Mavera isimli tarihi dizi projesinde de yer almıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle TRT1 ekranında çok sert sahnelerde izlediğimiz oyuncu, sette yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Dönem dizisi çok zor, bütün oyuncu arkadaşlara sinyal çakılır. Hakikaten çok zor, 6 gün 12 saat çalışıyoruz. Çok yüksek fiziksel performans gerektiriyor. Tabii ki çıkan sonuç güzel olduğu zaman hep birlikte birbirimize sarılarak, daha iyisini yaparak gidiyoruz.”

Alparslan dizisi Korel Cezayirli'yi bile isyan etme noktasına getirdi! 7

Eskişehir’de tiyatro oyunuyla da sahnede yer alan Korel Cezayirli, Alparslan dizisiyle birlikte çok yoğun bir süreç yaşıyor.

Saçlarını, bıyıklarını ve sakallarını uzatarak imajını değiştiren Korel Cezayirli, Alparslan dizisindeki Süleyman karakteri için bu değişimi yaptı.

Ancak oyuncunun orta okul yıllarından bu yana saçlarını uzatmak istediği ve bunu dizi sayesinde başardığı da ortaya çıktı.

Cezayirli, “Bu proje ile birlikte saçlarımı uzattım, o kadar memnunum ve o kadar mutluyum ki, bir hayalim de gerçekleşti” diye konuştu.