Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinde Fahriye Evcen ayrılığına sevinecek birisi var!

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen ayrılığına sevinecek birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya devam ediyor. Diziden gelen haberler ilk sezon finalinde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen’in ayrılma ihtimalini ortaya çıkarttı.

4 yıllık dizi arasını Alparslan projesi ile noktalayan Fahriye Evcen, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Hayranlarından da büyük ilgi gören oyuncu, geçtiğimiz gün 3. yaş gününü kutladıkları oğlu Karan ile dizi süreci nedeniyle daha az ilgilenebildi. Yoğun bir çekim programının olduğu ve sahnelerin de zorlayıcı olduğu Alparslan dizisinin gelecek sezonki bölümlerinde Akça Hatun karakterinin olmama ihtimali belirdi.

Şimdiye kadar 21 bölümü yayınlanan Alparslan dizisinin 6 bölüm daha devam etmesi ve sonrasında yaz arası vermesi planlanıyor. Dizinin 27. bölümüne doğru adım adım gidilirken, sezon sonunda Fahriye Evcen’in anlaşması biteceği için yeniden diziye dönmeme ihtimali güçlü bir şekilde ortada duruyor. Bir sezonluk anlaşma yapan oyuncuya bir sezon daha kadroda yer alması için yapımcı Emre Konuk’tan teklif gitti. Ancak Fahriye Evcen’in devam etmeye ikna edilip edilemeyeceği belli değil.

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen ayrılığına sevinecek birisi var! 8

Karaca ile Akça Hatun arasındaki mücadelenin öne çıktığı Alparslan dizisinde, Rabia Soytürk de başarılı performansı ile göz dolduruyor. Karaca karakteri ile dikkat çeken oyuncu, hikayede Süleyman’ın eşi ve Tuğrul Bozan’ın da kardeşi olarak yer alıyor. Akça karakterinin hikayede olmaması herhalde en çok da Karaca’yı mutlu edecektir.

Çok ulvi gördüğü aşk ile ailesi arasında tercih yapmak zorunda kalan Karaca, kendisini dizginleyememesi, öfkesine çoğu zaman yenilmesiyle dikkatleri çekiyor. Kötülük yerine iyiliği öne çıkartması istenen Karaca karakterini canlandırmakta bazen zorlandığını kabul eden Rabia Soytürk, karakterinin çok yoğun duygular içinde olduğunu belirtti.

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen ayrılığına sevinecek birisi var! 9

Akça ile Karaca arasındaki mücadele zaman zaman alevlenirken, Rabia Soytürk’ün sözleri dikkat çekici oldu… Korel Cezayirli ile birlikte izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan oyuncu, “Gerçek hayatta Karaca olsaydın, Akça’ya bu kadar kötü davranır mıydın?” şeklindeki soruyu yanıtladı.

Karaca’yı kendi duruşunda haklı bulduğunu belirten Rabia Soytürk, şunları anlattı: “Hayır davranamazdım. Karaca’ya hak veriyorum. Ama gerçekte Karaca olsaydım, bana kötülük yapana kötülük yapmak değil, hakkımı aramak konusunda doğru. Ancak o kadar yapamazdım. Planlı programlı kötülük yapamazdım. Bu kadar kötü davranmazdım Akça’ya. Bir süre sonra yakın arkadaşım olabilirdi.”

Rabia Soytürk, canlandırdığı Karaca karakteri ile inatçılığının benzer olduğunu da anlattı. Oyuncu, “İnatçılığım var, burnunun tam diki” dedi. Karaca karakterinin en sevdiği özelliğinin ise araştırmacı ruhu olması olduğunu anlatan Rabia Soytürk, Karaca’nın bu huyuna ilgi duyduğunu söyledi.