Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk gönülleri kazandı, akıllara yazıldı!

Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk gönülleri kazandı, akıllara yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu isimli Kanal D dizisi final yaparak izleyicilerine veda etti. 24. bölüm süren proje, hem izleyicilerin sadakati hem Kanal D’nin devam ettirme isteği hem de oyunculuk performansları ile bu noktaya kadar gelebildi. Tabii ki dizinin güçlü hikayesi de çok geniş bir izleyici kitlesinden destek buldu. Tüm bu artılarına rağmen dizinin reytinglerinin çok da iyi olmadığı bir sır değil.

Veda Mektubu dizisinde izleyicileri en çok memnun eden konuların başında Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk partnerliği geliyor. Dizide Aslı ve Mehmet karakterleri ile yer alan iki genç oyuncunun etkileyici işbirliği akıllara yazıldı.

Son dönemin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olmaları bakımından Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım’ın güçlü bir uyum sağladıklarını, iyi bir enerji ortaya koyduklarını ve dizi hayranlarının da kalbine isimlerini yazdırdıklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Veda Mektubu dizisi final yaparak veda etti belki ama, iyi bir partnerlik süreci ile birlikte iki genç oyuncunun kariyerinde çok önemli işlerden birisi olarak yer aldı.

İlerleyen süreçlerde hem Emre Kıvılcım hem de Rabia Soytürk’ün bu projenin de katkılarıyla çok sayıda teklif alması şaşırtıcı olmayacaktır.

Veda Mektubu dizisinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi tecrübeli isimlerin de çok başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyduklarını ve dizinin hak ettiği ilgiyi tam olarak görmese bile, güçlü bir izlenim bırakarak ekrana veda ettiğini söyleyebiliriz.