Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yapımcı Emre Konuk yine akıllı bir taktik uyguluyor!

Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yapımcı Emre Konuk yine akıllı bir taktik uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Alparslan dizisinin de yapımcısı olan, Akli Film’in sahibi Emre Konuk, 1989 yılında dünyaya geldi ve görüntü yönetmeni olarak sektöre adım attı. 2014 yılında Çırak isimli filmiyle Kültür Bakanlığı’ndan destek alan Emre Konuk, farklı filmlerle de sektörde adını duyurdu. 2016 yılında Akli Film’i kuran Emre Konuk’un diziler noktasında bir anda yükselişi ise dikkatlerden kaçmıyor.

Özellikle de TRT için hazırladığı dizileriyle bir anda kamu yayıncısının en önemli projelerine imza atmaya başlayan Emre konuk, dizi sektöründe de kısa sürede kendisine önemli bir yer kazandı. Yunus Emre dizisinin ardından İsimsizler ve Payitaht Abdülhamid projelerinde yönetmenlik yapan Emre Konuk, senarist olarak da çeşitli projeler üretti.

Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yapımcı Emre Konuk yine akıllı bir taktik uyguluyor! 8

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile birlikte hem yapımcı hem genel yönetmen hem de senarist olarak önemli bir atak gerçekleştiren Emre Konuk, ardından da bu dizinin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu ile bu hızlı çıkışını sürdürdü. Şimdi de Alparslan dizisinin ikinci sezonu için yakında ekip sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Hay Sultan isimli dizini de çeken ayrıca, Selahaddin Eyyubi isimli yeni dizi projesine de hazırlanan Emre Konuk, sektörde etkili şekilde varlığını sürdürüyor. Alparslan dizisinin ikinci sezonu da genç yapımcı adına çok önemli bir süreç…

Fahri Evcen ile Barış Arduç ikilisinin ilk sezondaki büyük başarısının ardından, hamile olan Fahriye Evcen ikinci sezonda yer almak istemedi. Emre Konuk, Büyük Selçuklu Devleti’nin hikayesinin anlatıldığı önceki iki sezona bakıldığı zaman her yeni dönemde büyük değişiklikler yaparak ilerleyen birisi.

Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yapımcı Emre Konuk yine akıllı bir taktik uyguluyor! 9

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de ikinci sezonunda yeni oyuncular kadroya dahil edildi. Serhat Tutumluer, Kayra Zabcı, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman gibi oyuncularla güçlenen hikayede de büyük değişimler izleyicileri bekliyor.

Dizide ayrılıklar da var, yeni gelen isimler de var. Hikayede ise daha fazla aksiyon ve daha güçlü bir anlatım dili ile yine milyonların etkileneceği bir döneme az kaldı. Emre Konuk, yarattığı bu dünyayı yine geniş bir izleyici kitlesine beğendirecek gibi gözüküyor. Yapımcının her yeni dönemde büyük değişiklikler yaparak ilerlemesi bir stratejinin ve yenilenmenin büyüsünün bir eseri…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranında yeni sezonda yine çok başarılı bir şekilde milyonlarca izleyiciyi etkileyecek gibi gözüküyor.