Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Mustafa Mert Koç’tan yeniden dizilere dönüş kararı!

Benim Adım Melek’ten sonra Mustafa Mert Koç’tan yeniden dizilere dönüş kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Mustafa Mert Koç, 2015 yılında Yeter isimli dizideki Mert karakteri ile oyunculuk mesleğine adımını attı. Gençlik enerjisi, yetenekleri ve yakışıklılığı ile dikkatleri çeken Mustafa Mert Koç; Hayat Bazen Tatlıdır ve Şahin Tepesi dizileri ile önemli tecrübeler kazandı.

Kolpaçino 3. Devre, Ketenpere, Organik Aşk gibi sinema filmlerinde de etkili rollerde bulunan oyuncu, asıl popülerliği ise Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisi sayesinde elde etti. Rabia Soytürk ile partner olan ve Ömer karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç, kısa sürede geniş bir hayran kitlesini etkisi altına aldı.

2019 ile 2021 yılları arasında iki sezon yayınlanan Benim Adım Melek dizisi çok ağır bir dram hikayesiydi. Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin muhteşem oyunculuğunun da etkisiyle iyi reytingler de alan dizide öne çıkan genç yetenekler Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu ve Mustafa Mert Koç oldu.

Bu 3 genç oyuncu da Benim Adım Melek projesinin ardından büyük popülerlik elde etti. Rabia Soytürk, son dönemde Duy Beni isimli diziyle ekranda yer almaya devam ediyor. Ulvi Kahyaoğlu ise Tozluyaka isimli dizide yer alıyor.

Benim Adım Melek'ten sonra Mustafa Mert Koç'tan yeniden dizilere dönüş kararı! 7

Mustafa Mert Koç ise, son dönemde müzik çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekti. Melisa Aslı Pamuk ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde yer alan Mustafa Mert Koç için yeni sezonda yeni bir dizi dönemi başlıyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan şimdilik ismi Zengin Kız ifade edilen yeni dizinin kadrosuna katılan oyuncu, önemli isimlerle yan yana olacak. Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı gibi genç isimlerle birlikte Mustafa Mert Koç’u da bu yeni dizide izleme fırsatınız olacak.

Nazal Kesal, Kadir Çermik ile Müfit Kayacan gibi tecrübeli isimler de bu gençlere destek olarak dizide etkili rollerde yer alacak.

Köksal ailesinin fertlerinden Zafer isimli karakteri canlandıracak olan Mustafa Mert Koç, yeni sezonda yeniden hayranları ile buluşacak olmanın da heyecanını yaşıyor.