Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Ümit’i Hande Soral’ın dizilere dönmesi kolay olmayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Ümit’i Hande Soral’ın dizilere dönmesi kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, 2022 yılının Mayıs ayında oğlu Ali’yi dünyaya getirerek büyük bir mutluluk yaşamıştı. Anneliğin hem keyfini çıkartan hem de zorluklarını yaşayan oyuncu, kariyerine de oğlunu büyütmek adına bir süre ara verdi. Oyuncu anneliğin yorucu olduğunu ve bu süreçte kariyerine ara vermek durumunda olduğunu ifade etti. Hayranlarının yeni projelerini merakla beklediği oyuncu, bir süre ekranlara ara vermek durumunda kaldı.

En son Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde Ümit karakterinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca Alef isimli dijital dizide de başrolde yer almıştı. 1987 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evli. Çiftin mutluluğu ise oğulları Ali’nin doğumuyla katlanarak arttı.

İlk kez oğulları ile birlikte tatil keyfi de yaşadıklarını belirten Hande Soral, anneliğin kolay olmadığını da söyledi. Soral, “Annelik kolay değil, ama çok keyifli. Onunla her şeyi yapabilmek çok güzel” dedi.

Ailede herkesin kendisine en az yükü bırakmaya çalıştıklarını anlatan Hande Soral, “Bence dünyanın en yakışıklı bebeği. Bugüne kadar günlerimiz sorunsuz geçti. Sağlıklı ve huzurlu bir bebek” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Ümit'i Hande Soral'ın dizilere dönmesi kolay olmayacak! 11

İsmail Demirci, oğlunun doğumu esnasında kendisinin de orada bulunduğunu ve kadınların yaşadığı büyük mücadeleyi daha yakından görebildiğini anlattı.

İsmail Demirci, “Bu süreci gördükten sonra babalar hiçbir şey yapmıyor. Bizimkiler küçük yorgunluklar, annelerin hakkı ödenmez. İnanılmaz bir şey, gerçekten kadınlarımıza çok saygı duyuyordum, üç daha daha fazla saygı duymaya başladım. İnanılmaz bir şeymiş” şeklinde konuştu.

Kocasını ‘tam bir baba’ olarak tarif eden Hande Soral, ilk günden bu yana İsmail Demirci’nin oğluna çok güzel babalık yaptığını anlattı. Demirci ise, oğlunun ihtiyaçlarına yetebilmeye odaklandığını ve elinden geleni yapmaya devam ettiğini söyledi.

Bebeğini yeterince iyi büyütebilme ve iyi bir evlat olmasını istediğini ve bu yönde korkuların da her zaman olacağını anlatan Hande Soral, çocuk sahibi olmayı kendilerinin istediğini ve en az iki çocuk sahibi olmayı arzu ettiklerini söyledi.

İsmail Demirci’nin eşi Hande Soral, bir süre evde oğlu Ali’nin bakımı için kalacağını ve kariyerine ara vermek durumunda olduğunu anlattı. Oyuncu, “Bizim evde de şu anda bir dizi çekiliyor” diyerek espri yaparken, oğlu büyüdükten sonra yeniden seteler dönüş yapabileceğini sözlerine ekledi.