Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi tehlikenin tam sınırında bulunuyor!

Kalp Yarası dizisi tehlikenin tam sınırında bulunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisindeki büyük sorun artarak devam ediyor! atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kalp Yarası, pazartesi akşamları rakip dizilerle rekabet etmekte zorlanıyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yaz döneminden bu yana ekranda yer alıyor ve geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Pazartesi reyting yarışında geride kalan ve izleyici kaybını durduramayan dizinin iyi bir yükseliş yaşaması yönündeki beklentiler de her geçen hafta azalıyor.

Ferit ile Ayşe karakterlerinin heyecanlı, romantik ve aksiyon dolu hikayesi son haftalarda yaşanan düşüşten sonra bir türlü toparlanamadı. Gelen reytingler şimdilik dizinin devam edebileceğine işaret etse bile, küçük düşüşler bile zamanla büyük sıkıntı çıkartabilir.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler elde eden dizi 20. bölümüyle günü yedinci sırada tamamladı.

Hem AB hem de ABC1 kategorilerinde ortalamanın altına gerileyen reytingler ise sıkıntılı günlerin devam ettiğini anlatıyor. Her iki kategoride de 20. bölümü ile günü 11. sırada bitiren dizi için toparlanma sürecinin başlaması gerekiyor.

Kalp Yarası duygu yüklü ve etkileyici bir dram yapımı. Ancak hikayenin daha önce birçok izleyiciyi kendisine çekerken, son haftalarda yaşanan reyting kayıplarının bir soruna işaret ettiğini de değerlendirmek gerekiyor.

Senaristlerin önümüzdeki haftalarda ortaya koyacağı performans dizinin kaderini etkileyecek. Şayet Kalp Yarası, tüm kişiler kategorisinde bu noktada kalmaya devam ederse atv, devam etmesini sağlayacaktır. Ancak yaşanacak önemli düşüşler dizinin devamı yönünde sıkıntılı bir sürecin başlamasına neden olabilir.