Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Veda Mektubu dizisi için çok kritik bir süreç başlıyor!

Kanal D’nin Veda Mektubu dizisi için çok kritik bir süreç başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Veda Mektubu dizisinin beklentilerin çok altında reytingler elde etmesi ile birlikte herkes şaşkınlık yaşadı. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi çok etkileyici bir başrol kadrosu bulunan dizinin, güçlü bir dram hikayesi de var.

Veda Mektubu dizisi, yıllar önce yarım kalan bir aşk hikayesinin yıllar sonra çocuklar üzerinden yeniden gündeme gelmesini anlatıyor ve hayatın içinde çok ilginç bir deneyimi sunuyor. Bir dava dosyasına yansıyan ve çok çirkin olayların yaşandığı bir gerçek hikayenin televizyona yansıması Veda Mektubu…

Kanal D'nin Veda Mektubu dizisi için çok kritik bir süreç başlıyor! 8

Dizinin hikayesi yazılırken, gerçek olaylar daha yumuşatılarak senaryo oluşturuldu. Yani gerçek dava dosyasındaki olaylar dizide anlatılanlardan çok daha kötü.

Geniş bir oyuncu kadrosu, güçlü bir dram hikayesi, oyunculuk performanslarındaki başarılı görüntü, aksesuarından, çekim kalitesine kadar iyi bir yapım Veda Mektubu.

Ancak tüm bunlar izleyiciler yeterince ilgi göstermez ise anlamsız kalır. İlk bölümde ilk 10 program arasına bile giremeyen, çok düşük reytingler elde eden Veda Mektubu, Kanal D’nin büyük beklentileri ile hazırlandı.

Kanal D'nin Veda Mektubu dizisi için çok kritik bir süreç başlıyor! 9

Ancak bu beklentinin bir hayal kırıklığına dönüşme ihtimali de var ve bu nedenle 6 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan ikinci bölümün reyting sonuçları belirleyici olacaktır. Dizinin ikinci bölümde reytinglerini yükseltmesi bekleniyor.

Alparslan, Yasak Elma, Ömer ve Bir Küçük Gün Işığı gibi 4 etkili dizinin yanında Veda Mektubu’nun ayakta kalıp kalamayacağını yakında anlamış olacağız.

Dizinin 2. yeni bölümünde Seher Aslı’yı gelini olarak kabul ediyor!

Seher Mehmet’i karşısına alıp konuşuyor. Alanur ile Ziya arasında yeniden bir şeyler olabileceğini anlayan Seher, oğlunun aşkın Alanur’a karşı koz olarak kullanmaya karar veriyor.

Ziya her şeye rağmen Aslı’yı gelini olarak görmek istemediğini söylerken Seher, Aslı’yı gelini yapmaya karar veriyor.