Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk uyumu, kavgayı bile unutturdu!

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk uyumu, kavgayı bile unutturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkeğe Güven Olmaz sözü üzerinden hareket eden EGO kısaltması ile isimlendirilen Fox TV dizisinde, bir kez daha izleyiciler Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başarılı performansını ve güçlü enerjisine hayran kaldı.

Sosyal medya ortamında her iki ünlü ismin Çarpışma dizisi ile başlayan partnerlik sürecinin, EGO dizisi ile yeniden yaşanmasından memnun. Dizinin çekimleri sırasında set ekibini beklettiği için Melisa Aslı Pamuk’a sert çıkan ve daha dizi başlamadan ikili arasında bir sorun olduğuna yönelik izlenim de dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması ile ortadan kalktı.

İlk 3 bölümü izleyici ile buluşan EGO dizisinde Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin hayranları için sosyal medyada övgü dolu yorumlar görebilirsiniz.

Bölümlerin çok iyi olduğunu, hikayenin izleyicileri ekrana çektiğini değerlendiren birçok mesajı sosyal medya ortamında bulabilirsiniz. Sibel ve Erhan karakterleri arasında yaşananlar izleyicileri Fox TV ekranına çekerken, Pazar akşamları için de alternatif bir dizinin ortaya çıkması sevindirici bir gelişme oldu.

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk ikilisinin bu güçlü uyumunun reytinglere de yansıdığını dizinin geniş bir izleyici grubunu etkilediğini söylemek lazım.

Dizinin müziklerinin de çok beğenildiğini, genel hikaye konsepti ve oyunculuk başarılarının yanı sıra, kostüm ve müzikler gibi detayların da sosyal medyada olumlu şekilde yorumlandığını görmekteyiz.

EGO dizisi Fox TV’nin 2023 yılındaki sürpriz çıkış yapabilecek projelerinden birisi olarak gözüküyor. Tabii ki reytingler belirleyici olacaktır.