Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz setlere geri döndü! Heyecan dorukta!..

Alperen Duymaz setlere geri döndü! Heyecan dorukta!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV dizisi Son Yaz ile gelen ünlü oyuncu Alperen Duymaz yeni sezonda yine aynı kanalda bir yapımla  hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz’ın çekimleri başladı. Pastel Film tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Doğacan Anafarta oturuyor. Dizinin setinden yapılan paylaşımlar ünlü oyuncunun hayranları arasında heyecan yarattı.

İsminden de anlaşıldığı üzere günümüz kadın erkek ilişkisine yönelik bir hikayesi bulunan dizide Alperen Duymaz’a başrolde eşlik edecek isim ise merak konusu.

Alperen Duymaz setlere geri döndü! Heyecan dorukta!.. 7

Oyuncunun partnerinin Melisa Aslı Pamuk olacağı bilgisi daha önce basına yansımıştı. Eğer haberler doğruysa, dizi hayranları 2018 – 2019 sezonunda yayınlanan Çarpışma isimli dizide çok başarılı bir partnerlik süreci yaşayan bu ikiliyi yeniden ekranda görecek.

Son Yaz’da canlandırdığı ‘Akgün’ karakterinden sonra, Erkek Severse isimli Bein Connect dizisinde izlediğimiz oyuncu, ‘Kenan Acarsoy’ karakteri ile birçok kişinin hayali olan, zengin ve yakışıklı ama kadın ruhundan da anlayan birisiydi. Oyuncunun yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz’da nasıl bir karaktere hayat vereceği ise merak konusu.