Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay’dan itiraf gibi bir itiraf geldi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay’dan itiraf gibi bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümleri yayınlandıkça milyonlarca hayranı heyecan içinde kalıyor. Senaryosu çok başarılı şekilde ilerleyen dizide oyunculuk performansları da çok iyi olarak nitelendiriliyor. Özellikle de Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz, hikayenin en kilit karakterlerini canlandırırken, izleyicileri derinden etkiliyor.

Elbette ki başrol oyuncuları Berk Oktay ile Seray Kaya’nın hem uyumu hem de rollerinin hakkını vermesi de dizinin artılarından birisi. Berk Oktay, ödüller de kazanmaya başladığı Fırat karakterini de özümsedi. Ailesi ile sevgi kadın arasında kalan ve onlara köprü görevi görmek zorunda bırakılan birisi Fırat…

Berk Oktay, sette her şeyin iyi gittiğini ve diziye yönelik izleyicilerin ilgisinden de memnun olduklarını, bu şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Fırat düzgün bir kişiliği olan, prensipli ve iyi kalpli birisi. Berk Oktay’ın da aslında kendisine benzetilen Fırat karakterini sevdiğini öğreniyoruz. Ünlü oyuncu, Dizi TV programında yaptığı açıklamada, “Fırat’ı severek canlandırıyorum. Sevmesem belli olur” diye konuştu. Oyuncunun bu sözleri aslında bir karakteri sevmez ise bunun ekrana mutlaka yansıyacağını biliyor olmasıydı.

Fırat karakterinin yaptıklarını onaylayan Berk Oktay, aynı durumlara düşse kendisinin de benzer tavırlar sergileyebileceğini ve bunu birçok insanın da yapacağını düşünüyor.

Berk Oktay, dizideki karakterini ne kadar çok özümsediğini şu sözlerle ifade etti:

“Fırat çok düzgün bir adam. Ama kimse kusursuz değil. Bazen şartların getirdiği şeyler sebebiyle, yanlışlıklar yapabiliyorsunuz. Ya da bir şeyler saklama gereği duyabiliyor Fırat da… Onun yerinde olsam, evet sakladıklarını ben de onun sakladıklarını saklayabilirdim. Ama daha sonra karşısındaki insanı kaybedeceğini bile bile yüzleşmesi çok doğru bir hareket oldu. Yani çok karakterli bir davranış oldu.”