Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinde Nisa karakterinin ağır yükü Merve Dizdar’ın yüzüne vurdu!

Ömer dizisinde Nisa karakterinin ağır yükü Merve Dizdar’ın yüzüne vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları Ömer dizisini izleyenler büyük şaşkınlık yaşıyor. Merve Dizdar’ın beş çocuğu ile kocası tarafından terk edilen bir kadın karakterindeki başarısı sosyal medyada da yankı bulmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakterinde ne kadar başarılı bir iş çıkardığını iyi bilen hayranları, Merve Dizdar’ın Ömer dizisindeki Nisa karakterinden de çok etkilendi.

Evde beş çocuğu olmasına ve eşinin ne kadar zor bir durumda olmasına aldırış etmeyen Hakan’ın başka kadınlara yönelerek, evini terk etmesi Ömer dizisinde hayatın acı bir gerçeği olarak yansıyor. Gerçek hayatta da örnekleri çok fazla olan bu durum, çocukları ile hayata tutunmak zorunda kalan birçok kadını da temsil ediyor. İşte böyle ağır bir yükü omuzlayan Merve Dizdar da rolün getirdiği ağırlığı yüzüne ve mimiklerine bile yansıttı.

Ömer dizisinde Nisa karakterinin ağır yükü Merve Dizdar'ın yüzüne vurdu! 8

Ömer dizisindeki Nisa karakterinin sahnelerini izleyenler Merve Dizdar’ın oyunculuk başarısından çok etkilendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Nisa yalnız bırakılan, yanlış tercihlerin kurbanı olan, var olduğu halde yok gibi olan babasız çocuk büyüten binlerce kadından birisi, yükü ağır.”

İşte böyle toplumsal karşılığı olan bir rolde Merve Dizdar’ın hiç de sırıtmadan, role tam uyum sağlayarak ortaya koyduğu performans, dizinin inandırıcılığına da hizmet ediyor.

Ömer dizisinde Nisa karakterinin ağır yükü Merve Dizdar'ın yüzüne vurdu! 9

Böyle hikayeler izleyicileri üzüyor belki ama, çocukları için ayakta duran kadın figürleri de bir o kadar izleyenlere güç veriyor. Özellikle de diziyi sadakatle takip eden kadın izleyiciler Nisa karakterinden çok önemli deneyimler elde ediyor.

Çocuklarını yaşatmak için ortaya koyduğu mücadelesinde birçok kişi Nisa karakterinin güçlü duruşunun örnek alınması gerektiğini belirten yorumlar paylaşıyor.