Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek kötü haber geldi!

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek kötü haber geldi!

tarafından kadir kadir
Ali hastaneye kaldırılıyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz hafta 51. bölümle ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı ve yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği diziyle ilgili yapılan açıklamada bu hafta dizinin yayınlanmayacağı duyuruldu.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinin bu hafta yeni bölümünün neden yayınlanmayacağına dair Medyapım’dan bir açıklama geldi. “Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” denildi.

İlk sezonda heyecanı hep yüksek tutan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonunda biraz ivmeyi düşürdü. Senaristlerin hikayeyi şahlandırmak için yaptığı bir takım değişiklikler ise karşılıksız kaldı. İzleyici yeni sezonla birlikte dizi kadrosuna katılan Aras’ı sevse de karakterin ömrü kısa oldu ve geçen hafta Asya ile yolları ayırıp diziye veda etti.

Sezon sonuna yaklaşırken, Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin üçüncü sezonu görüp göremeyeceği de ortaya çıktı! Dizinin reytinglerde yaşadığı büyük kayıplar nedeniyle final ihtimalinin yüksek olduğu konuşulmaya başlandı.

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek kötü haber geldi! 9
Sosyal medyada paylaşılan haber üzerine izleyiciler ve hayranlardan tepki geldi. Yorumlar da “Artık bitirin, nedir bu iki haftada bir ara veriyorsunuz” düşüncesi hakim. İzleyicilerin ne yazık ki aynı gün yayınlanan ve akıllarını çelebilecek rakip diziler var. Bu nedenle bu ara zaten hikayenin zayıfladığına inanmaya başlayan izleyiciler için hiç iyi olmadı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda da dizinin başrolü Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk bir açıklama yapmış final hakkında “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” açıklaması yapmıştı.