Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ın yeni projesindeki rolünü duyan şaşırıyor!

Alperen Duymaz’ın yeni projesindeki rolünü duyan şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, üst üste yeni projelerde yer alarak kariyerinde büyük bir çıkış döneminin içinde bulunuyor. 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, hem yetenekleri ile hem de karizmasıyla milyonlarca hayranını etkiliyor.

Özellikle yurt dışında da oyuncuya yönelik büyük bir ilginin olduğunu, son dönemde bu ilginin de artmakta olduğunu söyleyebiliriz. Alperen Duymaz’ın her projesini merakla bekleyen hayranları, her seferinde yeni bir rol tercihi ile de çeşitlilik ortaya koyduğunun farkında…

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle 2015 yılında kariyerine başlayan oyuncu, Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle tecrübe kazanmıştı. Çukur dizisindeki aykırı Emrah komiser karakteri ile o dönemde tepki çeken ama bu durumun bilinirliğine çok katkı yaptığını da söyleyebiliriz.

Çarpışma dizisindeki başarılı performansının ardından, Zemheri denemesi ve sonrasında da milyonların kalbinde yer edinen Son Yaz dizileri geldi. En son Erkek Severse isimli dijital dizide Kenan karakterini canlandıran oyuncu, şimdi de bir sinema filmi için anlaşma sağladı.

Projeden projeye geçerek kısa süreler dinlenip, kariyerine odaklanmış şekilde ilerleyen oyuncu, Kül isimli filmde başrol oynayacak. Erdi Işık’ın senaryosunu yazdığı film projesinin Netflix için çekildiği ortaya çıktı.

Bu projenin de yapımcısı olarak Ay Yapım’ı görüyoruz ve yönetmenliğe de ödüllü yönetmen Erdem Tepegöz’ün getirilmesi de dikkatleri çekiyor.

Alperen Duymaz bu sefer bir marangoz olarak izleyici karşısına çıkacak. Şimdiye kadar birbirinden farklı karakterlerle gördüğümüz oyuncu yeni projesinde yine şaşırtacak gibi gözüküyor.

Metin Ali isimli bir marangozun hayatına odaklanan Kül isimli sinema filmi, Kül isimli bir kitabın yayına evine gönderilmesi ile başlayacak.