Ana sayfa Sosyal Medya Seversin dizisiyle ekranlara dönen İlayda Alişan’ın içi yeni projesinin heyecanıyla kıpır kıpır!

Seversin dizisiyle ekranlara dönen İlayda Alişan’ın içi yeni projesinin heyecanıyla kıpır kıpır!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz Kanal D ekranında yayınlanmaya başlanacak Seversin dizisinin başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük buluşuyor. Hazırlıkları devam eden dizinin yayınlanan ilk tanıtımı çok başarılı bulunurken hayranları tanıtıma pek çok güzel yorumla destek olmuşlardı.

Bugüne kadar dram projeleriyle hayranlarının karşısına çıkan genç oyuncu, ilk kez bir romantik komedide rol alacak. Setten gelen ilk paylaşımlar ikilinin iyi bir seçim olduğunu ve iyi bir çift olarak birbirlerine ne kadar çok yakıştıklarını anlatmaya yetiyor.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu çekimlerin başlamasıyla birlikte çok yoğun bir döneme girmiş durumda. Çok fazla gecelerde de görünmeyen İlayda Şahin, geçtiğimiz akşam bu yoğunluktan fırsat bulup yakın arkadaşıyla yediği yemek sonrası muhabirlere yakalandı ve merak edilen soruları içtenlikle cevapladı.

Seversin dizisiyle ekranlara dönen İlayda Alişan’ın içi yeni projesinin heyecanıyla kıpır kıpır! 8

Yeni projesiyle ilgili heyecanlı olan genç oyuncu, yeni partneri Burak Yörük ile çalışması ve çekimlerin nasıl geçtiğiyle ilgili soruya şu cevabı verdi; “Burak ile çekimler çok keyifli geçiyor. Çok yoğun çalışıyoruz. Ama çok güzel geçiyor. Zaten ilk günlerimiz, onunda ayrıca bir heyecanı var.”

Burak ile ilk projesi olduğu hatırlatıldığında ise; “Daha önce Burak ile tanışıyordum, arkadaştık. O nedenle ilk defa sette tanışmadık aslında. Tanıdığım ve bildiğim biriyle çalıştığım için de tabii ki ekstra daha rahatım.” diyerek çekimler sırasında fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerdeki rahatlığın sebebini de açıklamış oldu.

Seversin dizisiyle ekranlara dönen İlayda Alişan’ın içi yeni projesinin heyecanıyla kıpır kıpır! 9

Bir Çocuk Sevdim dizisi ile setlere çocuk oyuncu olarak giriş yapan İlayda Alişan, ergenlik dönemini de dizi setlerinde geçirdi. Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya gibi yapımlarda rol alan oyuncu, son 3 yılda ise büyük bir çıkışa imzasını attı.

Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan oyuncu; Hakan Muhafız, Şampiyon, Terapist, Kırmızı Oda ve Masumiyet dizilerinde ise tecrübelerini artırma fırsatı buldu.