Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ın yeni projesini bekleyen hayranları şimdilik oyuncunun sosyal medya paylaşımlarıyla avunuyor!

Alperen Duymaz’ın yeni projesini bekleyen hayranları şimdilik oyuncunun sosyal medya paylaşımlarıyla avunuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz’ın adı şu sıralar yeni bir projeyle gündemde.

Alperen Duymaz hayranları, heyecanla ve merakla oyuncudan yeni projeler beklerken oyuncunun cephesinden gelen haberler heyecan yaratıyor. Oyuncu yakında Fox TV’de Erkeğe Güven Olmaz adlı yapımla hayranlarının karşısına çıkacak.

Öte yandan zaman zaman sosyal medyada da paylaşımlarda bulunan oyuncu son instagram paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Alperen Duymaz'ın yeni projesini bekleyen hayranları şimdilik oyuncunun sosyal medya paylaşımlarıyla avunuyor! 7

Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. “Alperenim de Alperenim!”, Yangın yeri hep buralar sayende” ve “Çok özledik” gibi pek çok yorum alan fotoğraf çok sayıda beğeni aldı.

Pastel Film tarafından ön hazırlıklar yoğun bir şekilde devam eden Erkeğe Güven Olmaz’da Alperen Duymaz’a Melisa Aslı Pamuk eşlik edecek. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi Çarpışma dizisinde ‘Kerem’ ile ‘Cemre’ karakterlerini canlandırmıştı.

Dizi hayranları o dönemde en başarılı dizi çifti olarak bu ikili için sosyal medyada övgülerde bulunmuştu.  Yeniden eski bir partneri ile yeni bir hikayede buluşacak olmak da hem oyuncu hem de hayranları için sürpriz oldu. İki oyuncunun hayranları da diziyi merakla bekliyor.