Ana sayfa Dizi Haberleri Altan Gördüm, TRT’nin çok iddialı yeni dizisine katıldı!

Altan Gördüm, TRT’nin çok iddialı yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Altan Gördüm, bugüne kadar hem birçok genç ismi yetiştirdi hem de yer aldığı projelerle akılda kalıcı oldu. Sinema filmlerinde daha çok gördüğümüz Altan Gördüm; Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri,Muhteşem Yüzyıl, Beni Böyle Sev gibi dizilerde de dikkat çeken rollerde yer aldı.

Son dönemde projelerde pek de göremediğimiz oyuncu, dizi setlerinde en son 2020 yılında atv’de yayınlanan Gel Dese Aşk ile yer almıştı. Sabri karakterini canlandıran oyuncu, proje sadece dört bölüm sürdüğü için uzun süreli bir rolde yer alamadı.

Pandemi döneminde de çalışmak istemeyen Altan Gördüm, yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. TRT’nin dijital kanalı için çekimlerine başlanacak olan Mevlana isimli dizide Altan Gördüm’ü de kadroda göreceksiniz.

Timuçin Esen ile Ahmet Mümtaz Taylan’ın diziden ayrılmasının ardından başrol için bir isim henüz netleşmedi. Ancak Taylan’ın canlandıracağı Zerkubi karakteri için seçilen isim Altan Gördüm oldu.

Yetiştirdiği birçok genç öğrenci ile de bilinen usta oyuncu Altan Gördüm, 1958 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eski eşi Vahide Perçin ile birlikte 2009 yılında sanat akademisi kuran Gördüm, oyunculuk dersleri vermeye devam ediyor.