Ana sayfa Dizi Analiz Altın Kafes dizisinde bir yanda kıskançlık diğer tarafta soru işaretleri!

Altın Kafes dizisinde bir yanda kıskançlık diğer tarafta soru işaretleri!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu dizisi ‘Altın Kafes’ önceki akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Onur’dan gelen evlenme teklifiyle neye uğradığını şaşıran Zeynep, ‘evet’ cevabını verdikten sonra bir anda yüzükler takıldı. Ancak evlilik adımının bu kadar hızlı atılması Zeynep’i rahatsız etti. Bir yandan evlilik hazırlıkları devam ederken Zeynep, kafasındaki soru işaretlerini gidermek için Onur’la konuşmak istedi. Onur her seferinde Zeynep’i atlatarak Zeynep’in kafasının daha da çok karışmasına sebep oldu.

Zeynep’in hislerinin farkına varan Onur, Zeynep’i kırmamak için çaba harcayınca Ahu’nun gözü kıskançlıktan döndü. Zeynep’i kabullenmiş gibi davranan Ahu, Zeynep’in kına gecesinde onu ortadan kaldırmak için Kenan’la beraber hain bir plan kurdu.

Serhat annesinin ölümüne sebep olan kazayı araştırırken yolu Beyoğlu ailesine çıktı. Ancak hala asıl katilin kim olduğunu bilmeyen Serhat yeni bir isim ve kimlikle güvenlik işi için ailenin yanına girmeyi başardı. Serhat artık Cihan olarak Zeynep’in güvenliği ve şoförü olarak göreve başladı. Bu sırada karşısında Figen’i, Onur’un asistanı Ahu olarak görünce büyük bir şok yaşadı.

Zeynep daha fazla dayanamadı ve Onur’un karşısına çıkarak ona güvenmediğini söyledi. Zeynep’in sözlerine karşılık Onur bir adım attı ve gönlünü almayı başardı. Zeynep artık içi rahat bir şekilde kendisine düzenlenen kına gecesinin keyfini sürmek isterken etrafında dönen tehlikeli oyundan haberi yoktu. Ahu ve Kenan’ın yerleştirdiği patlayıcıyla herkes neye uğradığını şaşırdı.

‘Altın Kafes’ yeni bölümüyle pazar akşamı atv’de!