Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisiyle kariyerinin zirvesine çıkan Cansu Dere, nihayet ekrana dönüyor

Anne dizisiyle kariyerinin zirvesine çıkan Cansu Dere, nihayet ekrana dönüyor

tarafından ker_def

Vatanım Sensin dizisindeki Tevfik rolünde yer alan Onur Saylak’ın yönettiği Şahsiyet dizisi dikkat çekiyor.

Fi dizisi ile büyük ses getiren PuhuTV’de yayınlanacak dizi de tanıtımları, hikayesi ve oyuncularıyla büyük ilgi çekiyor.  Onur Saylak imzalı dizinin tanıtım filminde ana karakter Haluk Bilginer üzerinden izleyenleri meraka sürükleyen bir hikayenin geldiği anlatılıyor.

Tanıtımı izleyenlerin çok beğendiği hikayede bir seri katil hikayesinin ana kahramanının Haluk Bilginer olması da ayrıca çekici gelen bir konu.

Şahsiyet’in konusu, oyuncuları ve tanıtımına bakalım:

Daha önce Ezel’de birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Cansu Dere yıllar sonra yeniden aynı dizide buluşuyor. Geçen sene başrolünü oynadığı Anne dizisi reyting rekoru kıran Cansu Dere, internet projesiyle setlere dönüyor.

Senaryosunu Usta kalem Hakan Günday’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini, Günday’ın “Orman” ve “Daha” filmlerinde beraber çalıştığı Onur Saylak yapacak.

Anne dizisiyle kariyerinin zirvesine çıkan Cansu Dere, nihayet ekrana dönüyor 7

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini ise Hakan Günday’ın üstlendiği yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, Necip Memili ve Müjde Ar’ın bir araya geldiği ilk kare de izleyicilerle paylaşıldı.

Dizinin kadrosuna ilerleyen bölümlerde son olarak ‘Hayat Sırları’nda izlediğimiz, Saylak’ın ilk yönetmenlik denemesi ‘Daha’da da rol alan Ahmet Mümtaz Taylan dahil olacak.

Konusuna dair ayrıntılar net olarak açıklanmasa da elimizde genel itibarı ile bir seri katil hikayesi olduğu bilgisi var.

İşte diziden ilk kareler: