Ana sayfa Sosyal Medya Anne yüreği dayanamamış! Eda Ece, annesi ile yazışmasını yayınladı, görenleri kopardı!

Anne yüreği dayanamamış! Eda Ece, annesi ile yazışmasını yayınladı, görenleri kopardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Oyuncu, takipçileriyle eğlenceli pek çok içerik paylaşırken, hayvanlara olan sevgisini de artık bilmeyen yok. Evinde iki kedisi ve köpeği ile yaşayan Eda Ece’nin sokakta gördüğü yavru ya da yaralı hayvanları da alıp veterinere götürdüğü, tedavi ettirip sahiplendirmeye çalıştığını hesabını takip edenler görüyor.

Eda Ece’nin sözde değil özde bir hayvansever olduğunu artık herkes biliyor. Ancak annesi bu durumdan biraz yakınıyor anlaşılan! Oyuncu, esprili kişiliğiyle yaptığı kimi paylaşımlarla takipçilerini güldürmekte.

Zaten Yıldız karakterini ekranda karikatürize edip abartılı bir şekilde oynayarak da diziyi izleyenleri yerlere yatırıyor. Kimi zaman sosyal medyadan da bu tür eğlenceli içerikler paylaşmakta.

Anne yüreği dayanamamış! Eda Ece, annesi ile yazışmasını yayınladı, görenleri kopardı! 8

(Eda Ece’nin annesi ve yeğeni)

Son olarak annesinin fal baktığı fincan resmiyle mesajını yayınladı oyuncu. Yazışmalarıyla Eda Ece’nin annesinin de her anne gibi kızının geleceğinden endişe duyduğu ve artık bir yuva kurmasını istediği görülüyor. Aynı zamanda Ece’nin annesi, kızının hayvanlarla ilgilenmekten kendisine fazla zaman ayırmadığı görüşünde.

Eda Ece’ye annesi şunları yazıyor; “Hayvanlarla uğraşmaktan falın bile sıkıntılı. Evde bakıyorsun zaten mamalar alıyorsun. Gençliğin bunlara üzülmekle çürüyecek. Zaman öyle hızlı geçiyor ki bak 30 oldun. En güzel zamanlarını üzülerek yuva bulacak diye çırpınarak geçirme. Yazık çok yazık. Her şeyin fazlası bedenini yıpratıyor. Farkında değilsin kızım.”

Oyuncu, kendisi için endişelenen annesinin bu sözlerine “ay anne” diyerek yanıt vermiş. Yayınladığı paylaşıma ise “Ana yüreği bir tek bana acır. Zuckerberg sen yaz cevabını” notunu düşmüş. Eda Ece, son dönemde whatsapp içerikleriyle ilgili yaşanan tartışmalar sonucunda Whatsapp’ın sahibi Marc Zuckerberg’e de gönderme yapıyor…

İşte o paylaşım…

Anne yüreği dayanamamış! Eda Ece, annesi ile yazışmasını yayınladı, görenleri kopardı! 9