Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken macerası kısa süren Hande Doğandemir hayranlarına yeni film müjdesi verdi!..

Annemizi Saklarken macerası kısa süren Hande Doğandemir hayranlarına yeni film müjdesi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Hande Doğandemir hayranlarıyla en son, başrolünde Kutsi ile birlikte yer aldığı Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle çıktı. Ancak, dizinin ekran ömrünün  sadece 8 bölüm sürmesi oyuncunun hayranlarını üzdü.

Oyuncu, merakla beklenen yeni projelerini Gardırop Magazin Dergisi’ne anlattı. Derginin Mart ayı sayısına kapak olan güzel oyuncu hem birbirinden çarpıcı pozlar, hem de yeni proje müjdesi verdi.

Kendisini özleyen hayranlarına bir film müjdesi veren oyuncu oldukça heyecanlı olduğunu belirterek; “Senaryosundan çok etkilendiğim ve merakla beklediğim bir bağımsız filmim var. Prensipte anlaştık. İnşallah yaza doğru onun seti başlayacak” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, diğer projeleri arasında bir ‘dijital sanat’ işinin de yer aldığını söyleyerek; “Çektiğim fotoğraflarla bir NFT serisi çıkarmak üzereyim. Bu da beni heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.

Annemizi Saklarken macerası kısa süren Hande Doğandemir hayranlarına yeni film müjdesi verdi!.. 8

Hande Doğandemir, “Metaverse gibi teknolojik gelişmeler sana ne hissettiriyor?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Anlamaya çalışıyorum açıkçası. Henüz tam olarak algılayamadığım bir dünya var orada. Biraz korkutucu geliyor. Yakında gözümüzde bir gözlükle koltuğumuzdan kalkmadan yaşayacağız gibi” yanıtını verdi.

Annemizi Saklarken macerası kısa süren Hande Doğandemir hayranlarına yeni film müjdesi verdi!.. 9

Bir dönem “kilo aldı” haberleriyle gündemde olan Hande Doğandemir, dergiye yaptığı açıklamada, ‘güzellik ve beden algısı’ hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Sırf üzerinden kazanç elde etmek için dayatılan tüm algı yöntemlerini çok zalimce buluyorum” diyen oyuncu bu konudaki duygularını; “Zayıf ve güzel olmanın ‘değerli’ olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti oluyor. Bunu çok acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da çok zayıfsan, saçlarında beyazların varsa veya cildin yeterince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun” sözleriyle ifade etti.