Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’in reytingi şok etti! Sebebi kötü tanıtım mı?

Annemizi Saklarken’in reytingi şok etti! Sebebi kötü tanıtım mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerin diziyi çok beğendikleri ve merak uyandırıcı buldukları yönündeydi. Ancak gelen reyting sonucu herkesi şok etti.

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide ayrıca Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta oyuncular var. Dizi sıra dışı konusuyla ilgi çekiyor ve ekrana ilk geldiği günden bu yana izleyicilerden olumlu tepki alıyor.

Annemizi Saklarken dizisinin geçen hafta ilk bölümü reytinglerde zayıf bir başlangıç yapmıştı. Ancak sosyal medya paylaşımlarında birinciliği elde etmişti. Ancak izleyici diziden umutluydu.

Annemizi Saklarken’in reytingi şok etti! Sebebi kötü tanıtım mı? 7

Dizinin hikayesini çok merak uyandırıcı bulan ve özellikle Kutsi’nin psikopat bir karakteri canlandırmasıyla oldukça şaşıran izleyici Annemizi Saklarken’in ikinci bölümüyle reytingde çok iyi sonuç alacağından emindi.

Ancak beklenen olmadı. Annemizi Saklarken dizisinin ikinci bölümü ortalamanın çok altında puan aldı. Dizi, tüm izleyicilerde 18, AB’de 16, ABC 1’de de 22’nci sırada ye aldı. Bu sonuç izleyicide şok etkisi yarattı.

Annemizi Saklarken dizisinin izleyicisine göre reytinglerin bu kadar düşük gelmesinin en önemli sebebi fragmanların çok kötü yapılması. Çok güçlü bir hikayesi olan dizinin kritik sahneleri yerine gereksin anların fragmana konulduğunu savunan izleyici diziyle ilgili yorumların çok olumlu olmasına rağmen reytingin kötü sonuçlanmasının çok garip olduğunu söyledi.