Ana sayfa Sosyal Medya Cem Belevi’den hayranlarına hem dizi hem sahne müjdesi!

Cem Belevi’den hayranlarına hem dizi hem sahne müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cem Belevi hem müzik yolculuğunu sürdürüyor hem de dizi oyuncusu olarak setlerde yer almaya devam ediyor.

2015 yılında İnadına Aşk isimli proje ile oyunculuğa adım atan Cem Belevi, şarkılarıyla da milyonların gönlünü kazanan bir isim oldu. En son Aşk Mantık İntikam isimli dizide Efe karakteriyle yer alan Cem Belevi, kısa süre kaldığı bu yapımın ardından ise yine müzik çalışmaları ile gündem oldu.

Cemiyet Gazinosu konseptiyle göz dolduran Cem Belevi, 1970’li yıllardaki gazino kültürünün Kulüp isimli Netflix dizisinde yeniden göz önüne çıkmasını da iyi bir fırsata çevirmiş durumda. Gazino kültüründen esintiler taşıyan Cem Belevi’nin yeni konsepti alaturka müziğin de yeniden öne çıkmasını sağlayan bir adım oldu…

Cem Belevi'den hayranlarına hem dizi hem sahne müjdesi! 8

Birçok kişinin Kulüp dizisinde yeniden farkına vardığı ve 1970’li yılların vazgeçilmezi olan gazino kültürünü bir konsept ile yeniden gündeme taşıyan Cem Belevi, bu projenin kendisi için çok önemli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Cemiyet Gazinosu benim göz bebeğim. Çok güzel tepkiler aldı. 70’ler konsepti, hepimizin özlediği bir konsept. Bunları şimdi sahnelere taşıyoruz yakın zamanda.”

Cem Belevi, dinleyenleri 1970’li yıllara götüren şarkılarını bu sefer o dönemin kostümleri eşliğinde sahnelere taşıma projesiyle ilk müjdesini verdi.

Cem Belevi'den hayranlarına hem dizi hem sahne müjdesi! 9

Cem Belevi ayrıca dizi bekleyen hayranlarına da bir sürpriz yapacak. TV100’e konuşan oyuncu, “Senaryolar yazılıyor şu anda. Bakıyoruz, değerlendiriyoruz. Dijital platforma da dizi yapma projemiz var” dedi.

Hem müzik hem de oyunculuk konusunda ilerlemeye devam edeceğini gösteren Cem Belevi, İrem Derici ile olan aşkının da inişli çıkışlı şekilde devam ettiğini anlattı.

Amsterdam tatilinde yaşanan sorunların ardından yeniden barıştıklarını anlatan Cem Belevi, ilişkilerinin devam ettiğini ifade etti.